Приветствую Вас Гость | RSS Пятница
29.03.2024, 14:08
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » Архив материалов
В обласній СЕС відбулося засідання круглого столу з питання поводження з твердими побутовими відходами у м.Харків та області. В заході взяли участь фахівці санепідслужби, представники обласної та районних державних адміністрацій, науково-дослідних та проектних інститутів, екологи, власники полігонів.

Як повідомив головний санітарний лікар області Іван Кратенко, результати аналізів за 5 років показують, що по області відмічається стабільне забруднення ґрунту на рівні 10 відсотків від загальної кількості досліджень. Близько 25 відсотків проб з перевищенням граничнодопустимих концентрацій відмічається біля місць зберігання відходів – полігонів та звалищ. Близько 15 відсотків - на промислових майданчиках (місця тимчасового розташування відходів).

Санепідслужбою області встановлено контроль за виконанням заходів обласної програми поводження з твердими побутовими відходами на 2005-2014 роки. На сьогодні фінансування заходів програми, із районних бюджетів та екол ... Читать дальше »
Просмотров: 1359 | Добавил: dez | Дата: 19.12.2007 | Комментарии (0)

Верховна Рада призначила новий склад Кабінету Міністрів України. За відповідне рішення проголосувало 227 народних депутатів України.

 

Склад Кабінету Міністрів України:

... Читать дальше »

Просмотров: 1142 | Добавил: dez | Дата: 18.12.2007 | Комментарии (0)

Добавлены новые материалы раздела "Каталог статей"
категории "Материалы Веб-ресурсов"!
Просмотров: 1109 | Добавил: dez | Дата: 18.12.2007 | Комментарии (0)

                                               П О С Т А Н О В А
                                      ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

                  Про призначення Тимошенко Ю.В. Прем'єр-міністром України

     Відповідно до  пункту  12 частини першої статті 85 та частини другої статті 114 Конституції України ( ... Читать дальше »

Просмотров: 1120 | Добавил: dez | Дата: 18.12.2007 | Комментарии (0)

Підвищення енергоефективності національної економіки – одне із стратегічних завдань сьогодення. Наразі енергоємність валового внутрішнього продукту (ВВП) України у 2-3 рази вища, ніж в економічно розвинутих країнах.

Це є наслідком різних причин, зокрема, діючої структури виробництва, де переважають енергоємні галузі, такі, наприклад, як чорна металургія, хімічна  промисловість. Переважна частина основних виробничих фондів в Україні морально та фізично застаріли і тому вони не відповідають сучасним вимогам, що стосуються сучасних критеріїв енергоефективності. Відтак неефективне використання енергоресурсів в промис ... Читать дальше »

Просмотров: 1130 | Добавил: dez | Дата: 17.12.2007 | Комментарии (0)

Підвищення енергоефективності національної економіки – одне із стратегічних завдань сьогодення. Наразі енергоємність валового внутрішнього продукту (ВВП) України у 2-3 рази вища, ніж в економічно розвинутих країнах.

Це є наслідком різних причин, зокрема, діючої структури виробництва, де переважають енергоємні галузі, такі, наприклад, як чорна металургія, хімічна  промисловість. Переважна частина основних виробничих фондів в Україні морально та фізично застаріли і тому вони не відповідають сучасним вимогам, що стосуються сучасних критеріїв енергоефективності. Відтак неефективне використання енергоресурсів в промисловому виробництві, на транспорті, в житл ... Читать дальше »

Просмотров: 1088 | Добавил: dez | Дата: 17.12.2007 | Комментарии (0)

В.о Міністра з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов таку думку він висловив на ІІІ Українському муніципальному форумі. 

Як відомо, основними напрямами реформування та розвитку ЖКГ є організація ефективного управління у сфері виробництва і надання житлово-комунальних послуг, демонополізація галузі та створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг, забезпечення беззбиткового функціонування підприємств ЖКГ, їх технічне переоснащення та наближення до вимог Європейського Союзу показників використання енергетичних і матеріальних ресурсів на виробництво житлово-комунальних послуг.

... Читать дальше »

Просмотров: 1125 | Добавил: dez | Дата: 14.12.2007 | Комментарии (0)

У контексті ймовірного зростання тарифів на комунальні послуги, особливої актуальності у політиці держави набуває тема енергозбереження. Це питання є одним із головних у загальнодержавній програмі реформування житлово-комунального господарства України. На цьому наголошує у своєму інтерв’ю Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов, а також визначає першочергові напрямки у реалізації програми енергозбереження:

– Найперш потрібно розробити державний механізм стимулювання збереження енергоресурсів. Спеціалісти Міністерства з питань житлово-комунального господарства вже напрацювали концепцію такого закону і такого підходу, і, вважаю, його реально можна запровадити в наступному році. Адже скільки б ми не говорили про енергозбереження, але якщо на такі програми не будуть виділені державою кошти, це будуть лише слова. Тож, на сьогоднішній день і урядом, і Мінжитлокомунгоспом напрацьовані програми, які дозволять в наступному році залучити серйоз ... Читать дальше »

Просмотров: 1087 | Добавил: dez | Дата: 13.12.2007 | Комментарии (0)

Незабаром новорічні свята, які принесуть в кожний дім радість та надії, та кращі зміни в житті.
Головне управління з питань надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації звертається до мешканців Харкова та області і нагадує вимоги правил безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Щоб свято не затьмарило лихо пожежі, а ще гірше втрата близької людини, необхідно дотримуватись таких правил:

- ялинку встановлюйте на стійкій основі;

- не встановлюйте ялинку в проходах, біля виходів, на шляхах евакуації;

- місце проведення Новорічних свят забезпечте первинними засобами пожежогасіння;

- святкова ілюмінація повинна бути виконана з додержанням правил улаштування електроустановок; у разі використання електричної освітлювальної мережі без понижуючого трансформатора на ялинці можуть застосовуватися гірлянди тільки з послідовним увімкненням лампочок напругою до 12V. Потужність лампочок не повинна перевищувати 25Вт; елект ... Читать дальше »
Просмотров: 2257 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2007 | Комментарии (0)

Про план діяльності Мінжитлокомунгоспу з підготовки проектів регуляторних актів на 2008 рік

Наказ Мінжитлокомунгоспу України
2007 р.
м. Київ

Відповідно до Закону України вiд 11.09.2003 № 1160-IV "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити План діяльності Мінжитлокомунгоспу з підготовки проектів регуляторних актів на 2008 рік (далі - План діяльності) згідно з додатком.

2. Відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та ЗМІ (Скрябін В.В.) забезпечити розміщення Плану діяльності на сайті Міністерства не пізніш як у десятиденний строк після його затвердження.

3. Керівникам структурних підрозділів Мінжитлокомунгоспу у разі підготовки проекту регуляторного акта, який не внесений до затвердженого цим наказом Плану діяльності, забезп ... Читать дальше »

Просмотров: 1441 | Добавил: dez | Дата: 10.12.2007 | Комментарии (0)

Президент Украины Виктор Ющенко призывает парламент одним из первых законов рассмотреть новый Закон «О закупке товаров, работ и услуг за государственные средства». Об этом он сказал в среду в Киеве на совещании с представителями ассоциаций и органов местного самоуправления. Реагируя на очередные жалобы представителей местного самоуправления о трудностях, которые возникают в регионах из-за этого закона, Ющенко напомнил, что в свое время договаривался с премьер-министром на время отсутствия парламента установить соответствующие нормы в сфере госзакупок решением Совета национальной безопасности и обороны Украины. В то же время, отметил он, правительство разработало изменения и дополнения к законопроекту и не захотело принимать временное решение через СНБО. «Я буду просить коалицию, Арсения Петровича (Яценюка – ред.), чтобы на второй день полноценной работы парламента этот вопрос был рассмотрен. У меня нет сомнения, что мы за 5-10 минут рассмотрим этот вопрос и примем принципи ... Читать дальше »
Просмотров: 1154 | Добавил: dez | Дата: 05.12.2007 | Комментарии (0)

В категорию "Материалы Веб-ресурсов" раздела "Каталог статей" добавлены материалы по теме: "Українский центр нерухомої власності"!
Просмотров: 1139 | Добавил: dez | Дата: 30.11.2007 | Комментарии (0)

З 30 листопада по 1 грудня 2007 р. в Києві проходить ІІІ Український муніципальний форум.
За два дні роботи його учасники, а це близько 400 міських, селищних і сільських голів, розглянуть питання розвитку територіальних громад, ефективного управління на місцевому рівні, реформування ЖКГ, формування місцевих бюджетів, земельних відносин.

У рамках Форуму відбудуться науково-практична конференція “Актуальні проблеми розвитку місцевого самоврядування в умовах конституційної реформи в Україні” та Загальні збори Асоціації міст України та громад.

У роботі Форуму беруть участь народні депутати України, представники Секретаріату Президента України, уряду, партнерських організацій.

Такі значимі зібрання Асоціація міст України та громад проводить щорічно, напередодні Дня місцевого самоврядування, яке Україна відзначає 7 грудня.

За рік, який минає, в життєдіяльності органів місцевого самоврядування не відбулося суттєвих змін. Асоціація міст України неоднора ... Читать дальше »
Просмотров: 1232 | Добавил: dez | Дата: 30.11.2007 | Комментарии (0)

 28 листопада Міністерство з питань житлово-комунального господарства України та Асоціація «Енергоефективні міста України» підписали Меморандум про співпрацю.

У тексті Меморандуму зазначається, що місцеве самоврядування в Україні, як самостійна ланка публічної влади, все ще перебуває у процесі становлення та розвитку, тому співробітництво муніципалітетів через асоціативні структури та їх підтримка з боку державної влади є суттєвими факторами поступального розвитку українських міст.
Метою співпраці Мінжитлокомунгоспу та Асоціації «Енергоефективні міста України» передбачено:
– виявлення спільних проблем та перешкод для підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів і використання поновлювальних джерел енергії у сфері житлово-комунального господарства міст;
– пошуку шляхів подолання цих перешкод з врахуванням існуючих організаційних, технологічних та економічних реалій на місцевому рівні, а також перевірки їх реалізації пропонованих розв’язк ... Читать дальше »
Просмотров: 1188 | Добавил: dez | Дата: 30.11.2007 | Комментарии (0)

Розпорядженням Уряду від 28 листопада 2007 р. № 1059-р створено сприятливі умови для святкування у 2008 році 1 січня – Нового року та 7 січня – Різдва Христового.

Для цього Уряд рекомендує керівникам, підприємств та організацій перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2008 році для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з:

середи 2 січня – на суботу 12 січня;

... Читать дальше »

Просмотров: 1690 | Добавил: dez | Дата: 29.11.2007 | Комментарии (0)

Добавлены новые материалы раздела "Каталог статей"!
В раздел добавлены новые категории "Статьи опубликованные в СМИ" и "Материалы Веб-ресурсов"!
... Читать дальше »
Просмотров: 1126 | Добавил: dez | Дата: 28.11.2007 | Комментарии (0)

 
Прес-служба Мінрегіонбуду
 
У 2008 році в українських містах почне поступово впроваджуватися проект «енергетичного паспорта» житлових і нежитлових споруд. Про це на прямій телефонній лінії Кабінету Міністрів повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва Микола Сорока, відповідаючи на питання журналістів. За його словами таке нововведення є ідеєю Віце-премєр-міністра Володимира Рибака, яку підтримують всі регіони.

Микола Сорока поінформував, що «енергетичний паспорт» споруди міститиме  дані про всі її комунікації - систему опалення, водопостачання, водовідведення тощо. Також згаданий документ міститиме інформацію ... Читать дальше »

Просмотров: 1180 | Добавил: dez | Дата: 28.11.2007 | Комментарии (0)

Киевский городской голова принял решение тестировать всех начальников ЖЭКов, а также потенциальных кандидатов на этот пост, на детекторе лжи.
По словам мэра, такое решение было принято в связи с тем, что в последнее время в саll-центр поступает больше жалоб от киевлян в адрес ЖЭКов. Только 2 из 149 главных «жековцев» согласились протестироваться на профпригодность, пишет dengi-ua.com
Кроме того, мэр планирует проверить на детекторе лжи всех, кто будет претендовать на должность начальников ЖЭКов.
 
Просмотров: 1105 | Добавил: dez | Дата: 27.11.2007 | Комментарии (0)

У жовтні 2007р. населенням області сплачено за ЖКП (включаючи погашення боргів попередніх періодів) 107,1 млн.грн., що склало 85,2% від нарахованих за місяць сум. Заборгованість протягом місяця збільшилась на 2,4% і на кінець жовтня склала 791,6 млн.грн.

В області з початку року підприємствами-надавачами послуг було укладено 6819 договорів на погашення реструктуризованої заборгованості на суму 7959,7 тис.грн., у тому числі за жовтень 1049 договорів на суму 1345,9 тис.грн. У частині погашення такої заборгованості населенням з початку року сплачено 10802,9 тис.грн., а протягом жовтня – 1179,8 тис.грн.

За жовтень сума боргу зменшилась: за квартирну плату – на 0,9%; за водовідведення – на 1,0%; за електроенергію – на 0,1%; збільшилась за підігрів води – на 2,5%; за опалення – на 2,1%; за газопостачання – на 14,9%; за вивіз сміття – на 0,3%; за водопостачання – лишилась на рівні минулого місяця.

В загальній сумі заборгованості за житлові та комунальні п ... Читать дальше »
Просмотров: 1246 | Добавил: dez | Дата: 26.11.2007 | Комментарии (0)

24.11.07 г. на нашем сайте добавлен новый модуль - Каталог статей.
 В данном разделе размещены статьи по теме сайта, опубликованные в печатных изданиях г.Лозовая и Интернете. Добавление материала разрешается пользователям категории ПРОВЕРЕННЫЕ.
Просмотров: 1128 | Добавил: dez | Дата: 24.11.2007 | Комментарии (0)

Кабінет Міністрів України склав повноваження перед новообраною Верховною Радою. Заяву про це зробив на першому засіданні Верховної Ради 6-го скликання Прем'єр-міністр України Віктор Янукович.

Відповідно до частини четвертої статті 115 Конституції України Кабінет Міністрів, який склав повноваження перед новообраною Верховною Радою, продовжує виконувати свої повноваження до початку роботи новосформованого Кабінету Міністрів України. Про це заявила головуюча на засіданні парламенту Раїса Богатирьова.

Просмотров: 1166 | Добавил: dez | Дата: 24.11.2007 | Комментарии (0)

 
Дорогі земляки!
24 листопада уся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932-33 років. У цей скорботний день ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид Українського народу, вчинений комуністичним режимом. Голодомор став національною трагедією. Лише протягом 1932-33 років загинула значна частина сільського населення України. Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов'язок - саме так ми розуміємо дуже складну й відповідальну роботу над найчорнішими сторінками Історії України. Голодомор для Харківщини - це колосальна втрата.

Адже саме з Харкова (на той час української столиці) сталінські кати організовували геноцид Українського народу. Неймовірно! Жахливо!.. Але лише за 3 місяці 1933 року в області померло понад 600 тисяч чоловік.

Спільний біль, спільна пам'ять, спільний обов'язок - ці слова стосуються не тільки нашого минулого, але й мають сенс у нашому сьогоденні ... Читать дальше »
Просмотров: 1131 | Добавил: dez | Дата: 24.11.2007 | Комментарии (0)

З настанням осінньо-зимового періоду значно збільшується кількість пожеж. При зниженні температури повітря на вулиці, власники житла використовують для обігріву саморобні електроприлади з відкритим нагрівальним елементом та газові плити. Це може призвести до виникнення пожежі та загибелі людей . Неправильна експлуатація пічного опалення також стала справжньою бідою.Головне управління з питань надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації застерігає:

- виходячи з дому чи лягаючи відпочивати, не забудьте вимкнути з мережі усі електроприлади та перекрити газ;

- не користуйтеся приладами кустарного виробництва;

- не дозволяйте дітям гратися з вогнем та не залишайте їх без нагляду. Пам’ятайте, що доручати їм доглядати за увімкненим електрообладнанням, чи самостійно користуватися
газовою плитою також небезпечно.

Пам’ятайте: найменша необережність може викликати велику біду.

Перший заступник
начальника Головного управління ... Читать дальше »
Просмотров: 1164 | Добавил: dez | Дата: 24.11.2007 | Комментарии (0)

20 листопада Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов провів селекторну нараду, присвячену питанням стану проходження опалювального сезону 2007-2008 років та використання коштів державного бюджету, головним розпорядником яких визначено Мінжитлокомунгосп.


До участі у селекторній нараді були запрошені заступник голови Ради міністрів АР Крим, заступники голів обласних та міських держадміністрацій, голови обласних центрів та міст обласного підпорядкування, начальники управлінь житлово-комунального господарства облдержадміністрацій, керівники підприємств житлово-комунального господарства.


У центральній студії були присутні представники центральних органів виконавчої влади, до компетенції яких належать зазначені питання, та представники газопостачальних організацій.


Під час селекторної наради було оприлюднено інформацію, що показує стан проходження опалювального сезону 2007-2008 років.


Зокрема, зазначалос ... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Добавил: dez | Дата: 21.11.2007 | Комментарии (0)

В файловый архив добавлены новые материалы раздела "Нормативная база"!
Просмотров: 1100 | Добавил: dez | Дата: 14.11.2007 | Комментарии (0)

Під час роботи прямої телефонної лінії, що відбулася 2 листопада 2007 р., на запитання громадян відповідали Перший заступник Міністра з питань житло-комунального господарства України Семчук Григорій Михайлович та заступник Міністра з питань житлово-комунального господарства України Зімін Сергій Георгійович .

За час роботи прямої телефонної лінії надійшов 21 телефонний дзвінок від громадян, зокрема, з міст Києва та Севастополя, Львівської, Полтавської, Харківської, Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Херсонської та Київської областей.

У ході телефонного спілкування громадянами порушувались питання щодо встановлення індивідуального опалення в багатоповерхових будинках, утримання прибудинкової території, водопостачання, отримання відповіді від Міністерства, протікання даху будинку, відновлення роботи ліфту, утилізації сміття, встановлення каналізаційних люків, теплопостачання, відновлення енергопостачання, можливості потрапити на особистий прийом тощо.

На ... Читать дальше »

Просмотров: 1192 | Добавил: dez | Дата: 14.11.2007 | Комментарии (1)

Внаслідок негоди за минулу добу було зафіксовано 9 порушень на системах життєзабезпечення:

- в Сахновщинському районі через погодні умови були повністю відключені від енергопостачання 20 населених пунктів, та ще 2 частково;

- в Лозівському районі 4 населених пункти;

- в Первомайському районі – 12 населених пунктів повністю, 2 частково;

- в Зміївському районі – 9 населених пунктів повністю, 3 населених пункти – частково;

- в Дергачівському районі – 1 населений пункт повністю, 3 – частково;

- в Куп’янському районі – частково 1 населений пункт;

- в Харківському районі – частково 4 населені пункти;

- в Чугуївському районі – повністю 12 населених пунктів, 2 частково;

- в Печенізькому районі частково 1 населений пункт.
Просмотров: 1140 | Добавил: dez | Дата: 14.11.2007 | Комментарии (0)

Як заявив заступник голови облдержадміністрації Сергій Стороженко, внаслідок Балканського циклону, що бушував над Харківською областю в минулу добу, на обласних лініях електропередач повністю вийшов з ладу 21 фідер і ще 7 - частково. Крім того, пошкоджено 358 трансформаторних станцій, внаслідок чого 47 населених пунктів області повністю залишилися без електроенергії, а ще 16 - частково.

Найбільше від стихії постраждали Сахновщинський, Первомайський, Лозівський, Харківський, Чугуївський, Зміївський і Дергачівський райони Харківщини. Є серйозні наслідки і в інших районах. Зокрема, у місті Барвінкове пошкоджено дах Центральної районної лікарні на площі близько 250 кв. метрів. У Малому Бурлуку Великобурлуцького району внаслідок випадання великої кількості снігу в загальноосвітній школі ... Читать дальше »
Просмотров: 1156 | Добавил: dez | Дата: 14.11.2007 | Комментарии (0)

Як вважає головний державний санітарний лікар області Іван Кратенко, комунальні служби обирають найбільш "дешевий" спосіб – спалювання сміття та листя. Рік у рік палають багаття, дим від яких задушливий та шкідливий. Шкідливі речовини від диму осідають у приземному шарі атмосфери – саме на тому рівні, на якому ми дихаємо.

При спалюванні листя в атмосферному повітрі підвищується вміст окису вуглецю, концентрація якого на центральних вулицях міста і без цього в години "пік" перевищує допустимі нормативи. Підвищений вміст окису вуглецю в атмосферному повітрі погіршує самопочуття, викликає почуття втоми, головний біль. Дим подразнює верхні дихальні шляхи, слизову оболонку очей, може спровокувати загострення хронічних хвороб – астми та бронхіту (в структурі загальної захворюваності хвороби органів дихання займають одне з перших місць).

Спеціалістами санепідслужби при виявленні фактів спалювання сміття на території об’єктів в 2007 році застосовано 34 штрафи. Се ... Читать дальше »
Просмотров: 1154 | Добавил: dez | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

Як повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарствата та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Бесараб, станом на 6 листопада в містах та населених пунктах Харківської області включені і працюють: 99,1% котелень, 99,4% житлових будинків, 100% дитячих закладів, 99,9% шкіл, 99,8% лікувальних закладів.
Просмотров: 1153 | Добавил: dez | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

В файловый архив добавлен раздел "КП "ДЕЗ" - пользователям услуг"!
В нем размещены презентации, коментарии, разъяснения, бланки документов и другие материалы КП "ДЕЗ" г.Лозовая.
Просмотров: 1116 | Добавил: dez | Дата: 07.11.2007 | Комментарии (0)

В файловый архив добавлен раздел "Проекты документов"!
В нем размещены Проекты нормативных документов размещенных на официальных сайтах органов государственной власти Украины.
Просмотров: 1144 | Добавил: dez | Дата: 05.11.2007 | Комментарии (0)

Як повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарствата та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Бесараб, станом на 4 листопада в містах та населених пунктах Харківської області включені і працюють: 98,7% котелень, 99% житлових будинків, 100% дитячих закладів, 99% шкіл, 99,8% лікувальних закладів.

На теперішній час проблемними питаннями залишаються:

- котельня по вул. Орешкова,83, с. Васищево, Харківського району. Виконуються роботи по реконструкції теплових мереж. Пуск котельні заплановано на 12 листопада 2007року.

- районна лікарня у с. Липці, Харківського району. Головним управлінням охорони здоров’я проводиться реконструкція котельні. Закінчуються роботи по підключенню котельного обладнання до системи газопостачання.

- центральна районна лікарня у смт. Краснокутськ. Головним управлінням охорони здоров’я здійснюється реконструкція котельні.

- загальноосвітня школа I-Ш ступенів с. Сидоренков ... Читать дальше »

Просмотров: 1244 | Добавил: dez | Дата: 05.11.2007 | Комментарии (0)

95% об'єктів соціальної сфери Харківщини вже опалюються. Такі дані на прес-конференції привів перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв станом на 17.00 28 жовтня. Що стосується жителів області, то житловий фонд отримує тепло на 94%.

Перший заступник керівника області також повідомив, що роботи по підключенню опалювання об'єктам Харківщини не припиняються.

В той же час, як зазначив Володимир Бабаєв, існують певні проблеми. Так, в спеціальному фонді державного бюджету було закладено 18 млн. грн. на ремонт теплових мереж і котелень Харківської області в рамках плану по підготовці до опалювального сезону.

Облдержадміністрація провела всю необхідну попередню роботу: на 90% проведені тендерні торги, визначені переможці, отримані всі документи з Тендерної палати. Проте, за словами Володимира Бабаєва, кошти так і не поступили. Більш того, є інформація, що гроші не з'являться в принципі.

В той же час, підприємства-переможці те ... Читать дальше »
Просмотров: 1285 | Добавил: dez | Дата: 29.10.2007 | Комментарии (0)

Проведена регистрация на поисковых сайтах!
Просмотров: 1166 | Добавил: dez | Дата: 28.10.2007 | Комментарии (0)

Дорогі співвітчизники! Шановні ветерани війни! 63 роки тому українська земля була остаточно звільнена від фашистських загарбників. Всі ми, старі й молоді, пишаємося подвигом визволителів нашої країни. Пам’ять про цей подвиг ми маємо берегти та передавати нашим дітям і онукам.

Страшні випробування випали на долю покоління 30-40-х. Нищівний вал бойових дій двічі прокотився українськими землями, не оминувши жодного міста, містечка, села. Протягом 1225 трагічних днів і ночей Україна була ареною смертельних битв.

З Україною пов'язані основні події найстрашнішого в історії людства воєнного протистояння. Саме тут вирішувалася подальша доля війни в Європі, доля перемоги.

Слава ветеранам, всім тим хто боронив Батьківщину від страшного ворога, хто відвойовував українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього. Стільки, скільки сходитиме сонце над Україною, стільки світло героїзму тих, хто воював на фронтах, кував перемогу в тилу або переж ... Читать дальше »
Просмотров: 1286 | Добавил: dez | Дата: 27.10.2007 | Комментарии (0)

Открыт новый раздел форума! На форуме в разделе"
Просмотров: 1185 | Добавил: dez | Дата: 27.10.2007 | Комментарии (2)

26 жовтня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибака за участю Міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександра Попова відбулась селекторна нарада про проходження опалювального сезону в регіонах України.


За інформацією Мінжитлокомунгоспу комплексно підготовлено до зими з видачею паспортів готовності 219807 будинків, що складає 99,95% від плану, серед яких 99,96% житлових будинків комунальної власності. Загалом, узагальнивши інформацію регіонів щодо початку опалювального сезону 2007-2008 років зазначається, що темпи проведення робіт є задовільними і відповідають рівню їх виконання у минулому році.


У ході наради Віце-прем’єр-міністр України Володимир Рибак наголосив: “Всі регіони працюють в однакових умовах, але результати різні”. Незадовільною є ситуація у Дніпропетровській, Закарпатській, Одеській, Харківській та Херсонських областях.


Володимир Рибак зазначив, що після минулої селекторної наради, яка ... Читать дальше »

Просмотров: 1105 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

26 жовтня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибака за участю Міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександра Попова відбулась селекторна нарада про проходження опалювального сезону в регіонах України.


За інформацією Мінжитлокомунгоспу комплексно підготовлено до зими з видачею паспортів готовності 219807 будинків, що складає 99,95% від плану, серед яких 99,96% житлових будинків комунальної власності. Загалом, узагальнивши інформацію регіонів щодо початку опалювального сезону 2007-2008 років зазначається, що темпи проведення робіт є задовільними і відповідають рівню їх виконання у минулому році.


У ході наради Віце-прем’єр-міністр України Володимир Рибак наголосив: “Всі регіони працюють в однакових умовах, але результати різні”. Незадовільною є ситуація у Дніпропетровській, Закарпатській, Одеській, Харківській та Херсонських областях.


Володимир Рибак зазначив, що після минулої селекторної наради, яка ... Читать дальше »

Просмотров: 1127 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

Сьогодні у Києві під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибака відбулася селекторна нарада про проходження опалювального сезону в регіонах України.

У нараді взяли участь Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олександр Попов, заступник Міністра Сергій Зімін, керівники міністерств та відомств, місцевих органів виконавчої влади, міських голів обласних центрів, обласних підприємств та організацій житлово-комунального господарства.

По завершенні селекторної наради відбувся брифінг Віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибак ... Читать дальше »
Просмотров: 1200 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

26.10.2007 г. в помещении исполкома совета депутатов г.Лозовая состоялся семинар-практикум по вопросам реформирования жилищно-коммунального хозяйства.

Семинар-практикум был организован Главным управлением жилищно-коммунального хозяйства и развития инфраструктуры Харьковской обладминистрации совместно с Управлением жилищно-коммунального хозяйства и строительства исполкома г.Лозовая при активном участии и поддержке КП "Дирекция единого заказчика" г.Лозовая.

С приве ... Читать дальше »

Просмотров: 2061 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

У вересні 2007р. населенням Харківської області сплачено за ЖКП (включаючи погашення боргів попередніх періодів) 96,8 млн.грн., що склало 105,4% від нарахованих за місяць сум.

Заборгованість протягом місяця зменшилась на 0,6% і на кінець вересня склала 774,1 млн.грн.

В області з початку року підприємствами-надавачами послуг було укладено 5770 договорів на погашення реструктуризованої заборгованості на суму 6613,8 тис.грн., у тому числі за вересень 836 договорів на суму 1048,9 тис.грн. У частині погашення такої заборгованості населенням з початку року сплачено 9623,1 тис.грн., а протягом вересня – 1069,6 тис.грн.

За вересень сума боргу зменшилась: за квартирну плату – на 1,5%; за опалення – на 2,4%; збільшилась за водопостачання – ... Читать дальше »
Просмотров: 1213 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

В файловый архив добавлены новые материалы раздела "ВИДЕО"!
Просмотров: 1227 | Добавил: dez | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)

24.10.2007 Доповідь заступника голови обласної державної адміністрації Шаповалова О.В. на засіданні колегії з підведення підсумків за 9 місяців 2007 року
 
Шановний Арсене Борисовичу!
Шановні учасники колегії!

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2007 року №229-р, рішення колегії обласної державної адміністрації від 21 травня 2007 року, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04.06.2007 № 328 "Про заходи щодо підготовки господарства області та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2007-2008 років" в області завершена робота з підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2007-2008 років.

Комплексно підготовлено 17395 будинків (100%); підготовлено 1003 котельні (99,9%); виконано ремонт 6712 опалювальних систем ... Читать дальше »
Просмотров: 1369 | Добавил: dez | Дата: 25.10.2007 | Комментарии (0)

Президент України Віктор Ющенко прибув з робочою поїздкою до Харківської області.
В Харкові Глава держави покладе квіти до Пам'ятного Хреста жертвам Голодомору у селі Покотилівка та візьме участь у засіданні Координаційної ради з підготовки заходів до 75-х роковин Голодомору 1932–1933 років.

В заходах також візьмуть участь виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко та перший заступник голови Секретаріату президента України Іван Васюнник.
Просмотров: 1254 | Добавил: dez | Дата: 23.10.2007 | Комментарии (0)

В файловый архив добавлен раздел "Методические и др. материалы"!
В нем размещены подготовленные КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая методические и другие материалы по темам:
Просмотров: 1132 | Добавил: dez | Дата: 21.10.2007 | Комментарии (1)

Открыт новый форум! На форумеценка работы КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая ... Читать дальше »
Просмотров: 1208 | Добавил: dez | Дата: 20.10.2007 | Комментарии (0)

ТРК "ВЕКТОР" г.Лозовая любезно согласилась провести Promo-акцию для нашего Веб-сайта. Благодарим ТРК "ВЕКТОР" и лично Игоря Ткачука за сотрудничество !
Просмотров: 1189 | Добавил: dez | Дата: 20.10.2007 | Комментарии (0)

"На сьогодні теплом забезпечено 28% житлового фонду області". Олег Шаповалов
"На сьогодні теплом забезпечено 28% житлового фонду області. Що стосується міста Харкова, то цей показник рівний 26%", - заявив заступник голови обласної державної адміністрації Олег Шаповалов. За його словами, темпи початку опалювального сезону в області нічим не відрізняються (а може навіть і краще) від темпів за радянських часів.
Просмотров: 1156 | Добавил: dez | Дата: 17.10.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 »

Copyright MyCorp © 2024