Приветствую Вас Гость | RSS Понедельник
29.04.2024, 00:46
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2007 » Ноябрь » 14 » Відбулась пряма телефонна лінія Кабінету Міністрів України за участі представників Мінжитлокомунгоспу
Відбулась пряма телефонна лінія Кабінету Міністрів України за участі представників Мінжитлокомунгоспу
19:19

Під час роботи прямої телефонної лінії, що відбулася 2 листопада 2007 р., на запитання громадян відповідали Перший заступник Міністра з питань житло-комунального господарства України Семчук Григорій Михайлович та заступник Міністра з питань житлово-комунального господарства України Зімін Сергій Георгійович .

За час роботи прямої телефонної лінії надійшов 21 телефонний дзвінок від громадян, зокрема, з міст Києва та Севастополя, Львівської, Полтавської, Харківської, Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Херсонської та Київської областей.

У ході телефонного спілкування громадянами порушувались питання щодо встановлення індивідуального опалення в багатоповерхових будинках, утримання прибудинкової території, водопостачання, отримання відповіді від Міністерства, протікання даху будинку, відновлення роботи ліфту, утилізації сміття, встановлення каналізаційних люків, теплопостачання, відновлення енергопостачання, можливості потрапити на особистий прийом тощо.

На всі звернення громадян Семчук Г. М. надав вичерпні відповіді та запевнив громадян щодо вирішення Мінжитлокомунгоспом порушених проблем.Відповідаючи на запитання стосовно встановлення індивідуального опалення в багатоповерхових будинках Г. Семчук роз’яснив, що Мінжитлокомунгоспом спільно з Міністерством регіонального розвитку та будівництва підготовлено спільний наказ щодо упорядкування механізму надання дозволу на встановлення такого опалення. Дозвіл буде надаватися, зокрема, у разі колективної згоди мешканців будинку, під’їзду, стояка чи секції на одночасне його встановлення.

Крім цього, Перший заступник Міністра з питань житло-комунального господарства України повідомив громадянам про те, що основними напрямами загальнодержавної програми реформування та розвитку житло-комунального господарства є: - організація ефективного управління у сфері виробництва і надання житлово-комунальних послуг; - поглиблення демонополізації житлово-комунального господарства, створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг;- забезпечення беззбиткового функціонування підприємств житлово-комунального господарства; - технічне переоснащення житлово-комунального господарства та наближення до вимог Європейського Союзу показників використання енергетичних і матеріальних ресурсів на виробництво житлово-комунальних послуг.

Просмотров: 1197 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Apice  
0
Цитата: "Дозвіл буде надаватися, зокрема, у разі колективної згоди мешканців будинку, під’їзду, стояка чи секції на одночасне його встановлення."

Мабуть, слід читати: "дозвіл видаватися не буде" або "дозвіл буде видаватися тим, хто вирішить забезпечити індивідуальним опаленням сусідів"


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024