Приветствую Вас Гость | RSS Среда
15.05.2024, 00:50
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2007 » Декабрь » 19 » 19.12.07 Привітання новому Кабінету Міністрів України
19.12.07 Привітання новому Кабінету Міністрів України
20:55

Міжнародна спільнота вітає Юлію Тимошенко з її призначенням на посаду Прем’єр-міністра України та формуванням нового складу Кабінету Міністрів України.

Своє вітання Юлії Тимошенко надіслав Президент України Віктор Ющенко: „Ваш професіоналізм та багатий досвід високо цінують у нашій державі, – йдеться у вітальній телеграмі керівника держави. – Нехай Ваші знання та зусилля й надалі слугують на благо українського народу, розбудові сучасної демократичної держави, утвердження найвищих європейських стандартів у всіх сферах життя”.

З призначенням Юлію Тимошенко на посаду Прем’єр-міністра привітали Генеральний секретар Ради Європи Террі Девіс та комісар Європейського Союзу із зовнішньої політики Беніта Ферреро-Вальднер. У вітальній телеграмі Генеральний секретар РЄ висловив задоволення, що „нарешті Україна має Уряд” і приємно, що цей Уряд буде очолювати Юлія Тимошенко. „Сподіваюся на співпрацю під Вашим керівництвом між Радою Європи та Україною, особливо у тих пріоритетних сферах, які ми обговорювали в Києві декілька місяців тому”, – зазначив Террі Девіс.

Побажання Юлії Тимошенко у зв’язку з її обранням  Прем’єр-міністром України висловила і Генеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель. „Глибокоповажна пані Прем’єр-мінстр! Щиро вітаю Вас з обранням Прем’єр-міністра України, бажаю Вам щастя, успіху та Божого благословення”, – сказано в телеграм пані Ангели Меркель.

Вітання з призначенням Юлії Тимошенко надіслав також Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єр Солана. Він висловив впевненість, що новий Уряд продовжить курс реформ, а також запросив Прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко найближчим часом відвідати Брюссель.

Від імені США з обранням Прем’єр-міністром України Юлію Тимошенко привітав речник Державного департаменту США Том Кейсі. „Перш за все ми вітаємо обрання пані Тимошенко Прем’єр-міністром України і готові працювати з нею і новим українським Урядом. З дня парламентських виборів вже минуло багато часу, тому це добре, що в Україні зявився новий Уряд. Ми сподіваємося, що цей Уряд продовжуватиме роботу, яку розпочав Президент України  Ющенко та інші у напрямку зміцнення демократичних інституцій та впровадження економічних реформ. Але однозначно це позитивний крок вперед, що в Україні є новий Уряд і ми зможемо працювати з новим Прем’єр-міністром та її командою”.

З обранням на посаду Прем’єр-мінстра України привітали Юлію Тимошенко лідер Європейської народної партії Вільфред Мартенс та голова групи народних депутатів у Європарламенті Жозеф Доль. У своєму привітанні лідери Європейської народної партії зазначили: „Європейська народна партія уважно спостерігатиме за амбіційною роботою нового Уряду і розвитком процесу реформ”. І висловили переконання, що з такими сильними лідерами, як Президент України Віктор Ющенко та Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко Україна здійснить швидкий прогрес до мирного та процвітаючого майбутнього громадян.

Просмотров: 1815 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024