Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
25.04.2024, 14:42
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Март » 13

13 березня відбулось засідання Стратегічної ради при Міністрі з питань житлово-комунального господарства України, на якій було обговорено проект «Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2008-2012 роки».

У засіданні, що відбулось під головуванням Міністра з питань житлово-комунального господарства України Олексія Кучеренка, взяли участь: заступники Міністра Орест Лотоцький та Ірина Запатріна, члени Стратегічної ради Мінжитлокомунгоспу: Валерій Геєць, Директор Інституту економіки та прогнозування НАН України, академік НАН України, радник Прем’єр-міністра України; Георгій Почепцов, доктор філософських наук, професор; Валерій Ворона, Директор Інституту соціології НАН України, академік НАН України; Михайло Хвесик, в.о.Голови Ради по вивченню продуктивних сил України НАН України, доктор економічних наук, професор; Іван Плачков, радник Президента України; Анатолій Долинський, Директор Інституту технічної теплофізики НАН України, ... Читать дальше »

Просмотров: 1020 | Добавил: dez | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)

В облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. З професійним святом всіх присутніх поздоровили перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв і заступник голови обласної ради Микола Тітов.

Вітаючи працівників житлово-комунального господарства, перший заступник керівника області зазначив, що на святкуванні присутні люди, які з честю вирішують питання навіть найбільш складних аварій.

"Рівень майстерності робітників ЖКГ Харківщини настільки високий, що ні одна ліквідація серйозної аварії в країні не обходиться без їхньої участі", - підкреслив Володимир Бабаєв.

Перший заступник керівника області також передав всім присутнім щирі поздоровлення від голови облдержадміністрації Арсена Авакова, а також побажання здоров’я, благополуччя, а також впевненості в собі і завтрашньому дні.

Найкращі працівники житлово-комунального господарства та побутово ... Читать дальше »
Просмотров: 1148 | Добавил: dez | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)

Начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрія Бесараба нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України з врученням пам’ятного знака.

Як зазначено у протоколі засідання Уряду, нагорода надається за вагомий особистий внесок у забезпечення ліквідації наслідків аварії на теплових мережах міста Первомайський та високий професіоналізм.

За багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади, вагомий особистий внесок у розвиток економіки Харківської області та високий професіоналізм начальника Головного управління економіки облдержадміністрації Анатолія Дуленка нагороджено нагрудним знаком Міністерства економіки України "За сумлінну працю" ІІІ ступеня.
Просмотров: 1074 | Добавил: dez | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024