Приветствую Вас Гость | RSS Среда
24.04.2024, 06:16
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Март » 14

Ни для кого уже не секрет, что Верховная Рада Украины создала следственную комиссию для расследования деятельности мэра Харькова Михаила Добкина и Харьковского городского совета. Очевидно, мэр категорически против таких расследований, и поэтому мечется из одной инстанции в другую, чтобы быстрее утрясти сложившуюся ситуацию – видимо, не все так гладко у мэра и в горсовете.

В феврале министр ЖКХ Украины Алексей Кучеренко заявил, что в Харькове не проводится системная реформа жилищно-коммунального хозяйства.

 "Мы видим другие приоритеты – распродажу земель и коммунального имущества. В Харькове не только создали коммунальное предприятие - монополиста, собирающего деньги с харьковчан, они его довели до банкротства, и сейчас это предприятие просто может перейти в частные руки", - подчеркнул министр.

Одной из таких инстанций стало министерство жилищно-коммунального хозяйства.

... Читать дальше »

Просмотров: 1138 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який країна відзначає 16 березня. За вагомий внесок у розвиток галузей кращі з кращих працівників були нагороджені Почесними грамотами міськвиконкому та Подяками Харківського міського голови. Почесну місію, від імені Харківського міського голови, виконав перший заступник міського голови Олександр Кривцов.

Нагородами, зокрема, відзначені працівники таких провідних комунальних підприємств міста, як „Жилкомсервіс” та „Харківські теплові мережі” „Міськелектротранс” та „Міськсвітло”, „Харківміськліфт” та „Муніципальна парковка”. Всього нагороджено 52 чоловіка.

"…Ваша работа – это работа, которая видна каждую секунду, - відзначив у вітальному слові Олександр Кривцов. - И дома, и на работе мы нуждаемся в том, чтобы было тепло, чисто и уютно; чтобы работало все то, что обеспечивает деятельность любого здания и сооружения. Ва ... Читать дальше »
Просмотров: 1067 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Сомнений в том, что жилкомхоз Харькова нужно срочно реформировать, ни у кого давно уже нет. Но каким путем идти — в этом мнения расходятся. Один из главных спорных вопросов — можно ли пускать в эту сферу частников?
В одном из интервью мэр Харькова Михаил Добкин, рассказывая о реформе системы жилкомхоза города, подчеркнул, что власти решили привлечь в эту сферу бизнес и со временем создать новые структуры, которые поставляли бы харьковчанам горячую и холодную воду, электроэнергию, тепло и следили за техническим состоянием домов. Пока — на переходный период — этим занимаются несколько городских коммунальных предприятий. 

Инициатива мэрии вызвала неоднозначную реакцию в городе — среди депутатов горсовета, работников коммунальных служб, представителей общественных организаций и простых горожан. Оппоненты говорят о возможных рисках реформы, ведь в самом ее начале ЖЭКи были ... Читать дальше »
Просмотров: 962 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Дорогі друзі!


Від імені Уряду України прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Підвищення якості життя населення, створення умов для наближення до європейських стандартів в усіх сферах суспільного життя — мета діяльності нашого Кабінету Міністрів, і саме ці завдання визначені в урядовій програмі "Український прорив: для людей, а не політиків".

Із приємністю відзначаю, що за останні кілька місяців значно активізовано роботу ряду підприємств та установ житлово-комунальної сфери із запровадження заходів тепло- та енергозбереження, удосконалення нормативно-правової бази реформування галузі.

Ваша щоденна невтомна праця спрямована на забезпечення реалізації права громадян на доступне і комфортне житло, що обслуговується за високими стандартами якості.

Тільки завдяки Вашій сумлінній праці, розумінню значимості реформ, що запроваджуються ... Читать дальше »
Просмотров: 1082 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Ваша щоденна праця забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всього народногосподарського комплексу. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства. На стабільності роботи галузі та якості послуг, на жаль, ще позначаються економічні проблеми, але тим ціннішими є ваші прагнення досягти реального підвищення ефективності діяльності підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Верховна Рада України всіляко сприятиме формуванню законодавчої бази, спрямованої на вдосконалення роботи та розвиток житлово-комунального господарства та сфери обслуговування населення.

У День свята зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя!


Голова
Верховної Ради України


Арсеній Яценюк

Просмотров: 1060 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Дорогі колеги!

Щиро вітаю працівників підприємств, установ та організацій галузі з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!


На нас з вами покладено високу місію реалізації нової житлової політики України, в центрі якої потреби кожної людини у забезпеченні житлом та якісними житлово-комунальними послугами. Ми разом починаємо суттєве якісне перетворення галузі, тому сподіваюся на розуміння і підтримку кожного з вас. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до справи мають стати запорукою успішного розвитку галузі, поліпшення якості житлово-комунальних послуг та оптимізації їх вартості, раціонального використання ресурсів, запровадження сучасних енергозберігаючих технологій.

Тільки спільними зусиллями ми забезпечимо реалізацію права українців – мати сучасне комфортне та доступне житло, яке обслуговується за європейськими стандартами! І це головний результат.

У Д ... Читать дальше »

Просмотров: 1541 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)

Шановний Олексію Юрійовичу!

Народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики щиро вітають Вас, фахівців Міністерства та весь багато чисельний колектив працівників галузі з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

На нас з вами покладено високу місію розроблення та реалізації нової житлової політики України, орієнтованої на потреби кожної людини, забезпечення гідних умов проживання та отримання житлово-комунальних послуг належної якості та кількості. Ми разом, пліч-о-пліч, розпочинаємо суттєве перетворення галузі. Тільки спільними зусиллями ми забезпечимо реалізацію конституційних прав українських громадян мати сучасне комфортне та доступне житло, що обслуговується за європейським стандартом якості життя. І це головна наша мета.

У День професійного свята бажаємо вам, дорогі кол ... Читать дальше »
Просмотров: 1202 | Добавил: dez | Дата: 14.03.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024