Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
20.04.2024, 18:27
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Март » 25

Керівник економічного відомства відзначив, що одним з основних завдань Уряду є наведення порядку в сфері державних закупівель.

Основною проблемою, за словами Б. Данилишина, стало розпорошення регулюючих функцій держави щодо нагляду, контролю та координації у сфері закупівель між різними органами виконавчої, законодавчої влади, а також громадськими організаціями і суб’єктами господарювання. Це створило неузгодженість, дублювання функцій між різними органами та не забезпечувало єдиної державної політики у цій сфері, формування і реалізація якої, згідно з Конституцією, є компетенцією Уряду. Фактично Кабінет Міністрі ... Читать дальше »

Просмотров: 1079 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

Разработан проект временного положения о государственных закупках. Об этом говорится в сообщении министерства экономики, передает УНИАН.

«Проект данного временного положения, разработанного Министерством экономики вместе с Министерством финансов и Министерством юстиции, устраняет обозначенные проблемы в сфере закупок товаров, работ и услуг за государственные средства и дает возможность осуществлять закупки до принятия новой редакции закона» - говорится в сообщении Министерства экономики со ссылкой на министра экономики Богдана Данилишина.

По словам министра, проект документа предусматривает бесплатные публикации объявлений о госзакупках в государственных печатных и электронных информресурсах.

Также Минэкономики предлагает увеличить порог госзакупок, отменить ведение Тематического каталога и реестра участников госзакупок, лишить Тендерную палату несвойственных ей полномочий и назначить уполномоченным органом по проведению го ... Читать дальше »

Просмотров: 1184 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

                                   У К А З
                        ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

               Про додаткові заходи щодо підвищення
               ефективності виконання рішень судів


     Ураховуючи ситуацію,    що   склалася   в   державі   навколо
примусового  виконання  рішень  судів,   та   з   метою   дальшого
вдосконалення   ... Читать дальше »
Просмотров: 1075 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

На організацію оплачуваних громадських робіт у 2008 році бюджетом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття передбачено понад 111 млн. гривень. Механізм використання цих коштів затверджено постановою Уряду від 19 березня ц.р. № 202.

Оплачувані громадські роботи – один з основних видів соціальних послуг, що надаються державною службою зайнятості Мінпраці передусім особам, зареєстрованим як безробітні. Це загальнодоступні види тимчасової трудової діяльності, що не потребують спеціальної кваліфікації і виконуються на договірній основі. За участю державної служби зайнятості громадські робот ... Читать дальше »

Просмотров: 1277 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

Для малозахищених громадян наближено можливість отримати житло із фонду соціального призначення. Для цього постановою Уряду від 19 березня ц.р. № 219 встановлено тимчасові мінімальні норми забезпечення соціальним житлом.

За ринкової економіки держава має створює умови для того, що громадяни могли самі будувати, придбавати у власність або орендувати житло. Безоплатно житло може надаватися державою чи органами місцевого самоврядування лише громадянам, які потребують соціального захисту. Така практика існує в розвинених країнах. Україна теж зробила крок у цьому напрямі, прийнявши закон „Про житловий фонд соціального призначення”.

... Читать дальше »

Просмотров: 1487 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє виправити ситуацію, що виникла з недоотриманням компенсацій по вкладам Ощадбанку. Про це вона заявила сьогодні на брифінгу. За словами Юлії Тимошенко, Уряд отримав інформацію про те, що вкладникам Ощадбанку СРСР в зв’язку з певною нестабільністю на ринку валют почали сплачувати менше 1000 грн. За словами Прем’єр-міністра, зафіксовані випадки, коли сума виплати компенсації зменшена до 970-930 грн. Юлія Тимошенко повідомила, що в зв’язку з цим Уряд сьогодні скликав термінову нараду і вивчив причини цього протизаконного рішення. “Завтра зранку ми поновимо справедливість в цьому питанні, люди будуть отримувати по 1000 гривень, і більше таких випадків Ощадбанк допускати не буде”, - заявила Прем’єр-міністр України.

Окрім цього, ... Читать дальше »

Просмотров: 1025 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)

Исполнительный комитет Черниговского городского совета повысил тарифы на водоснабжение и водоотвод для предприятий на 20%, или на 1,28 гривны до 7,64 гривны/куб. м с 5 марта.

Об этом Українським Новинам сообщил представитель начальник управления экономики Черниговского городского совета Людмила Максименко.

"Исполком горсовета повысил тарифы 3 марта на своем заседании ", - сказала она.

В частности, по словам Максименко, тариф на водоснабжение повысился на 27%, или на 1,05 гривны до 4,92 гривны/куб. м, на водоотвод - на 9%, или на 0,23 гривны до 2,72 гривны/куб. м.

По его словам, причиной повышения тарифов стало несоответствие действующих тарифов на водоснабжение и водоотведение фактическим затратам на услуги и производство.

Максименко добавила, что предыдущие тарифы были утверждены в августе 2007 года, а тарифы на электроэнергию и прочие составляющие - хлор, горюче-смазочные материалы, сборы за загрязнение окружающей среды и другие затраты - зн ... Читать дальше »

Просмотров: 1004 | Добавил: dez | Дата: 25.03.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024