Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
27.04.2024, 18:35
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Апрель » 1 » 01.004.08 Постанова КМУ від 28 березня 2008 р. № 274 Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти
01.004.08 Постанова КМУ від 28 березня 2008 р. № 274 Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти
21:35
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 28 березня 2008 р.  № 274

Київ

Про здійснення закупівель товарів, робіт
і послуг за державні кошти

 

 
Кабінет Міністрів України  постановляє:

1. Затвердити Тимчасове положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, що додається.

2. Покласти на Міністерство економіки функції спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань координації закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.

3. Установити, що:

процедури закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти (далі — закупівля), розпочаті до набрання чинності Законом України “Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”, завершуються відповідно до Тимчасового положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти (далі — Тимчасове положення);

  замовники, що обслуговуються в органах Державного казначейства, подають під час здійснення оплати за договорами про закупівлю органам Державного казначейства звіт про результати проведення процедури закупівлі;

державні, у тому числі казенні підприємства, установи та господарські товариства, у статутному капіталі яких державна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, їх дочірні підприємства, а також підприємства і господарські товариства, у статутному капіталі яких 50 та більше відсотків належать державним, у тому числі казенним підприємствам і господарським товариствам, у статутному капіталі яких державна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків (далі — підприємства), здійснюють закупівлю в установленому Тимчасовим положенням порядку.

Особливості здійснення підприємствами закупівлі можуть визначатися Кабінетом Міністрів України.

4. Головному контрольно-ревізійному управлінню, іншим державним органам, які здійснюють державний нагляд (контроль) у сфері державних закупівель, під час проведення заходів із здійснення державного нагляду (контролю) перевіряти дотримання розпорядниками державних коштів вимог Тимчасового положення.     

5. Міністерству економіки:

1) у п’ятиденний строк:

розробити та прийняти нормативно-правові акти, передбачені Тимчасовим положенням;

утворити Консультативно-методологічну раду з питань державних закупівель та затвердити положення про неї;

2) невідкладно здійснити заходи щодо:

забезпечення видання інформаційного бюлетеня “Вісник державних закупівель”;

створення веб-порталу з питань державних закупівель та забезпечення його функціонування;

3) разом з Міністерством фінансів подати в тижневий строк Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо фінансового, матеріально-технічного та кадрового забезпечення виконання Міністерством економіки функцій спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань координації закупівель.

6. Виділити Міністерству економіки 2500 тис. гривень для забезпечення видання інформаційного бюлетеня “Вісник державних закупівель”, створення та забезпечення функціонування веб-порталу з питань державних закупівель.

  Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету та передбачити їх поновлення у такому фонді під час внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”.

  Міністерству економіки подати до кінця 2008 року Міністерству фінансів і Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених згідно з цією постановою.

7. Антимонопольному комітетові, міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади  привести у двотижневий строк власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою.

8. Ця постанова набирає чинності одночасно із набранням чинності Законом України “Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” і діє до набрання чинності Законом України “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”, розробленим відповідно до зазначеного Закону.

 

Прем’єр-міністр України                                                        Ю. ТИМОШЕНКО

 

 

Інд. 18

 
 
 
Просмотров: 1748 | Добавил: dez | Рейтинг: 2.5/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024