Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
28.03.2024, 14:06
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Июнь » 13
12 червня п.р. у м. Харкові відбулись урочисті збори, присвячені Дню медичного працівника України. Святковий захід у великому залі Харківського обласного театру опери та балету, де зібрались представники медичної громади всіх районів області, розпочався з теплих слів витання медиків Слобожанщини головою обласної державної адміністрації Арсеном Аваковим.

На виконання Указу Президента України він вручив директору Інституту терапії АМН України ім.. Л.Т.Малої Олегу Бабаку орден "За заслуги" III ступеня; 4 кращих медичних працівника нашого краю одержали від губернатора посвідчення на звання "Заслуженого лікаря України". А.Б. Аваков також вручив Почесні грамоти ОДА дев’ятьом медикам області, ще 7 одержали Подяку ОДА, а четверо медичних працівників одержали з рук А.Б. Авакова пам’ятні губернаторські годинники.

Естафету визначення кращих перейняла директор департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню МОЗ України М.П. Жданова, яка привезла з собою із Києва 30 ... Читать дальше »
Просмотров: 1112 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

Як повідомив генеральний директор фірми "Стальконструкція", яка виконує об'єм робіт по відновленню житлового будинку, що постраждав від вибуху побутового газу в м. Ізюм, Сергій Євель, на сьогодні несуща здатність будинку повністю відновлена. Відповідно до проекту реконструкції будинку, розробленого фахівцями Харківського будівельного інституту, повністю розібрані і замінені на нові всі нестійкі і небезпечні конструкції, посилені сходові прольоти. У будинку повним ходом виконуються внутрішні роботи.

За словами Сергія Євеля, відповідно до проектно-кошторисної документації на всі відновлювальні роботи буде потрібно 4 мільйони 820 тисяч гривень. Фірма-підрядчик вже освоїла біля 3-х мільйонів гривень.

У найбільш постраждалому другому під'їзді, де і був епіцентр вибуху, а так само в прилеглих квартирах першого і третього під'їздів вже встановлені нові гипсокартонні перегородки, сучасні металопластикові вікна. Як наголосив генеральний підрядчик відновлювальних ро ... Читать дальше »
Просмотров: 995 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

Основна причина спроб відключення від газу харківських ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5 - зловживання "Трансгазу", у тому числі і "Харківміськгазу". Про це сьогодні на прес-конференції повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв.

Йдеться про те, що "Харківські теплові мережі" заборгували ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5 100 млн. грн. і погашати їх не поспішають. В результаті утворилася заборгованість теплоцентралей перед НАК "Нафтогаз" і ДК "Газ України".

Володимир Бабаєв заявив, що облдержадміністрація не допустить відключень від газу: "Ми наполягаємо, щоб питання було вирішене. Для цього підписані відповідні протоколи і графіки оплати за транспортування газу".

"Ці кавалеристські наскоки по відключенню не обґрунтовані. Потрібно відпрацьовувати питання, які є у взаєминах наших теплогенерируючих підприємств і НАК "Нафтогаз". Іншого шляху я не бачу", - підсумував перший заступник керівника області.
Просмотров: 1078 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

Роботи по будівництву 12 теплових вузлів, які вироблятимуть теплову енергію і гарячу воду в Первомайському, завершені. Зараз ведуться налагоджувальні роботи, всі системи знаходяться під тиском, заповнені водою. Про це на прес-конференції розповів перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв.

Але, за словами першого заступника керівника області, є проблема – необхідно, щоб Кабінет Міністрів України затвердив список об'єктів житлово-комунального господарства, які фінансуються через субвенції з держбюджету. Річ у тому, що тільки після цього можна провести тендерні торги по визнанню підрядчика робіт.

"Я вчора мав бесіду з міністром ЖКГ Олексієм Кучеренком. Він дотримується тієї ж позиції, що і ми. Думаю, що найближчим часом на рівні Прем'єр-міністра це питання буде вирішено", - розповів Володимир Бабаєв.

Не дивлячись на це, розпочатий завершальний етап - прокладка траси газопостачання. Наступного тижня будуть розпочаті земляні роботи. ... Читать дальше »
Просмотров: 1028 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

Прокурор Харківської області Василь Синчук вніс протест на рішення обласної ради "Про забезпечення позаблокового нейтрального статусу України і конституційних засад суверенітету та незалежності України на території Харківської області", яким передбачено вважати територію Харківської області територією, на яку не розповсюджуються будь-які нормативно-правові акти, що спрямовані чи безпосередньо передбачають будь-які дії чи зобов'язання по забезпеченню вступу чи безпосередньо по вступу до НАТО.

Як зазначено в протесті, рішення депутатів суперечить вимогам ч.2 ст.19, ст. 144 Конституції України, п.З ст.24, ст.58, п.1 ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 8, 9 Закону України "Про основи національної безпеки України".

Василь Синчук звертає увагу депутатів, що, відповідно до вимог ст. 8 Закону України "Про основи національної безпеки України" основними напрямками державної політики з питань національної безпеки України є забезпечення п ... Читать дальше »
Просмотров: 1120 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

В мае реальный валовой внутренний продукт вырос на 7,2% по сравнению с маем 2007 года до 81 508 млн. гривен. Об этом сообщил Государственный комитет статистики.
За январь-май ВВП вырос на 6,4% по сравнению с январем-маем 2007 года до 348 083 млн. гривен.

Наибольший прирост валовой добавленной стоимости в январе-мае наблюдался в торговле - на 15,8%, перерабатывающей промышленности - на 9,5%, транспорте - на 7,9%.

Как сообщалось, ВВП в апреле вырос на 6,7% по сравнению с апрелем 2007 года до 76 807 млн. гривен.

За январь-апрель ВВП вырос на 6,2% по сравнению с январем-апрелем 2007 года до 266 575 млн. гривен.

По уточненным данным Госкомстата в 2007 году реальный валовой внутренний продукт вырос на 7,6% по сравнению с 2006 годом до 712 945 млн. гривен.

В 2006 году ВВП вырос на 7,3%.

Кабинет Министров утвердил основные макроэкономические показатели развития Украины на 2008 год, в том числе рос ... Читать дальше »
Просмотров: 1042 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)

Особи, які ухиляються від виконання судового рішення та відносно яких в органах державної виконавчої служби Мінюсту перебувають на виконанні виконавчі документи, обмежуватимуть у праві виїзду за кордон. По це йдеться у спільному листі Міністра юстиції Миколи Оніщука та Голови Державної прикордонної служби України Миколи Литвина щодо запровадження єдиного порядку застосування державними виконавцями деяких норм чинного законодавства.

Лист видано з метою міжвідомчого врегулювання існуючого на сьогодні порядку виїзду за кордон осіб, які мають невиконані зобов’язан ... Читать дальше »

Просмотров: 1118 | Добавил: dez | Дата: 13.06.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024