Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
25.04.2024, 10:55
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Июль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Июль » 07

Тарифы на тепло в Харьковской области к 1 декабря планируется увеличить на 17% по сравнению с действующими сейчас.

Об этом сообщает "SQ" со ссылкой на начальника Главного управления ЖКХ и развития инфраструктуры Харьковской облгосадминистраци Андрея Бесараба.

По его словам, пять предприятий по теплоснабжению (из 19 в области) уже подали свои обоснования повышения тарифов управлению, а КП "Харьковские тепловые сети" подало обоснования повышения в Харьковский горсовет . Планируется, что повышение тарифов будет проходить с начала отопительного сезона  каждый месяц, пока не достигнет требуемой величины.

Как отметил А.Бесараб, повышение тарифов, в частности, связано с тем, что планируется увеличить тарифы на газ для коммунальных предприятий по теплоснабжению на 27%. Сейчас газ продают им по 686 грн. за  1 тыс.куб.м.

Просмотров: 1075 | Добавил: dez | Дата: 07.07.2008 | Комментарии (0)

Як повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства і розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Бесараб, роботи з комплексної підготовки будівель до зими виконані на 22% від запланованого об'єму, це на 1-2% вище, ніж на цю ж дату минулого року. В цілому по Україні ситуація аналогічна.

За інформацією Андрія Бесараба, житловий фонд комунальної форми власності готовий на 23%, відомчі будинки - близько 10%. На об'єктах Міністерства охорони здоров'я роботи виконані на 22%, Міністерства освіти – на 20%, а Міністерство оборони і Мінпромполітики до робіт ще не приступало.

Що стосується об'єктів соціальної сфери, то, за словами начальника ГУ ЖКГ, найнижчий рівень підготовки в лікарнях - трохи менше 9%, школи готові до роботи в осінньо-зимовий період на 23%, дитячі садки – на 32.

Гірше за всіх справи з підготовкою до опалювального сезону йдуть в Балаклійському - 6% від плану і Борівському - ще не приступали до робіт район ... Читать дальше »
Просмотров: 1176 | Добавил: dez | Дата: 07.07.2008 | Комментарии (0)

Як повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Андрій Бесараб, на підготовку об’єктів ЖКГ Харківщини до роботи в осінньо-зимовий період з державного бюджету передбачено виділити майже 114 млн. грн.

За словами начальника ГУ, 36 млн. грн. з цих коштів планується виділити на енергозбереження, 3 млн. 590 тис. грн. - на ліквідацію наслідків підтоплення. На прийняття житлового фонду від Міністерства оборони Харківщина має отримати 8 млн. 158 тис. грн. А в рамках загальнонаціональної програми реформування ЖКГ - 55 млн. грн.

Андрій Бесараб також зазначив, що спочатку, згідно постанови КабМіну, кошти держбюджету могли бути використані лише на закупку матеріалів, а роботи мали оплачуватися з обласного або місцевих бюджетів. Але після звернень голови облдержадміністрації Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Бабаєва, Уряд переглянув постанову і дозволив витрачати кошти держбюджету і на оплату ро ... Читать дальше »
Просмотров: 1128 | Добавил: dez | Дата: 07.07.2008 | Комментарии (0)

Секретаріат Президента України занепокоєний тарифами на житлово-комунальні послуги, які встановлені в окремих регіонах.

Про це заявив під час селекторної наради заступник Глави Секретаріату Роман Безсмертний з керівниками обласних державних адміністрацій, присвяченої підготовці регіонів до зими.

«У галузі житлово-комунального господарства існують економічно невмотивовані тарифи», – сказав Роман Безсмертний. Він наголосив, що розрахунок цих тарифів часто здійснюється закрито, без діалогу з громадою, що провокує конфлікти з місцевою владою. При цьому він зазначив, що підвищення тарифів має такий негативний наслідок, як накопичення заборгованостей за оплату комунальних послуг. Значна сума цих заборгованостей свідчить про колосальні проблеми у ЖКГ, переконаний Роман Безсмертний.

Заступник Глави Секретаріату закликав регіони встановлювати обґрунтовані тарифи та проводити цю політику прозоро.

Під час наради він також звернув увагу керівників областей на не ... Читать дальше »
Просмотров: 1176 | Добавил: dez | Дата: 07.07.2008 | Комментарии (0)

Президент України Віктор Ющенко проводить нараду щодо відновлення макроекономічної стабільності. Нарада відбувається в Секретаріаті Глави держави.

У нараді беруть участь: Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, Міністр економіки Богдан Данилишин, Міністр фінансів Віктор Пинзеник, Голова Національного банку Володимир Стельмах, заступник Глави Секретаріату Президента України Андрій Гончарук, керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Роман Жуковський, директор ДУ «Інститут економіки та прогнозування» НАН України Валерій Геєць, директор Національного інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан.

За пропозицією Президента, нарада розпочалася із заслуховування доповіді Голови Національного банку Володимира Стельмаха щодо узгодження планів Національного банку у монетарній політиці із новим макроекономічним прогнозом уряду.


Як повідомила прес-секретар Президента Ірина Ванникова, Глава держави вважає відм ... Читать дальше »

Просмотров: 1032 | Добавил: dez | Дата: 07.07.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024