Приветствую Вас Гость | RSS Понедельник
29.04.2024, 04:46
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Сентябрь » 9 » 09.09.08 Громадська рада підтримує ініціативу Міністерства щодо підготовки стратегічного пакету нормативно-правових актів з реформування
09.09.08 Громадська рада підтримує ініціативу Міністерства щодо підготовки стратегічного пакету нормативно-правових актів з реформування
18:14
8 вересня у Мінжитлокомунгоспі відбулось засідання Громадської ради, на якому було презентовано пакет проектів нормативно-правових актів щодо стратегічних питань формування нової житлової політики та реформування і розвитку житлово-комунального господарства України.

На засідання було запрошено представників більше 30 громадських організацій, його провели співголови громадської ради Перший заступник Міністра - Начальник Державної житлово-комунальної інспекції Олександр Мазурчак та Виконавчий директор творчого центру «Каунтерпарт» Володимир Купрій.

Вперше на засіданні Громадської ради заступник Міністра Ірина Запатріна презентувала пакет із 110-ти проектів нормативно-правових актів (які знаходяться на різних стадіях підготовки, деякі законопроекти вже передаються на розгляд Верховної Ради або підтримані Урядом) щодо стратегічних питань формування нової житлової політики та реформування і розвитку житлово-комунального господарства України.

Громадська рада одноголосно вирішила підтримати ініціативу Мінжитлокомунгоспу та взяти активну участь в обговоренні запропонованого пакету проектів нормативно-правових актів, які стосуються, зокрема, формування нової житлової політики, розроблення стандартів якості надання послуг, створення конкурентного середовища на ринку обслуговування житла, оптимізації ресурсозбереження у житловому фонді, удосконалення державного регулювання діяльності природних монополій.

 Перший заступник Міністра – Начальник Державної житлово-комунальної інспекції Олександр Мазурчак поінформував членів Громадської ради про створення, принципи та основні засади роботи новоствореної Державної житлово-комунальної інспекції України. Членам громадської ради запропоновано до 22 вересня надати свої пропозиції щодо діяльності інспекції.
На засіданні було представлено і схвалено в цілому проект Регламенту Громадської ради при Міністерстві з питань житлово-комунального господарства України, за яким Громадська рада має збиратися на свої засідання один раз на три місяці, може створювати тимчасові комісії, робочі та експертні групи, а її члени не можуть за власної ініціативи робити публічні заяви від її імені. До 15 вересня члени Громадської ради зобов’язалися внести пропозиції до проекту Регламенту.

Також було вирішено включити до складу Громадської ради: Арсенія Блащука – Президента міжгалузевої асоціації «Укртеплокомуненерго», Василя Слєсаренка – Віце-президента Спілки кооператорів та підприємців України, Володимира Гончара – представника Мінжитлокомунгоспу в ВГО «Спілка власників житла України», Володимира Мамалигу – Голову Черкаської міської організації ВГО «Спілка власників житла України».
Просмотров: 1101 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024