Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
25.04.2024, 23:55
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Декабрь » 12
Сьогодні під час пленарного засідання в рамках Міжнародної конференції «Харківський інвестиційний форум «Динамізм. Актуальність. Перспективи» з докладом виступив головний інженер КП «ХТМ» Євген Зінченко. Він відзначив, що в період з 2003 року підприємством була здійснена низка організаційних і технічних заходів, направлених на енергозбереження. Серед них:

- впроваджено 60 частотних перетворювачів в системах гарячого водопостачання;
- замінено 119 старих котлів на котли з великим КПД і переведенням на інші види палива;
- виведено з експлуатації 304 малоефективні котли;
- замінено і відремонтовано 485 пластинчастих теплообмінників в системах опалювання і гарячого водопостачання;
- проведений ремонт насосів або заміна на насоси, що забезпечують оптимальний режим теплопостачання – 2 117 шт.;
- замінено 262,6 км теплових мереж;
- замінено і прокладено 118,8 км теплових ... Читать дальше »
Просмотров: 1375 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

 
N.B. (адмін сайту http://dez.at.ua)
"ситуація стала можливою внаслідок популізму київської влади у питаннях встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги."

АК «Київенерго» тимчасово припинила гаряче водопостачання до адміністративних будівель, житлових будинків, зони теплопостачання ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. До цього призвело обмеження газопостачання АК «Київенерго» з причин відсутності грошових надходжень від КМДА на компенсацію різниці економічно обґрунтованих витрат ... Читать дальше »

Просмотров: 1295 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

24-29 листопада 2008-го року Державна житлово-комунальна інспекція проводила перевірку дотримання законодавства, норм, правил та стандартів при наданні послуг з водопостачання та водовідведення у Луганській області. Інспектори виїжджали до Краснодону, Красного Луча та Молодогвардійська, які були обрані невипадково, адже у двох з цих міст використовують воду, яку подає ТОВ «Луганськвода», водоканал Красного Луча працює як департамент, тобто підрозділ ТОВ «Луганськвода».

Результати перевірок прокоментував перший заступник начальника Державної житлово-комунальної інспекції Володимир Кірюшин.

- В ході перевірок виявлено грубі порушення чинного законодавства. Так, зокрема, у Красному Лучі департамент взагалі не має права надавати послуги з водопостачання, адже міська рада не визначила його виконавцем. Крім того у ТОВ «Луганськвода» немає ліцензії, не розраховані нормативи питної води (скільки спроможне подати підприємство) та норми водопостачання ( скільки мо ... Читать дальше »

Просмотров: 1179 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

Глава Кабінету Міністрів України Юлія Тімошенко підписала розпорядження про виділення додаткових коштів на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що виникла внаслідок вибухів на армійських складах 61-го арсеналу міста Лозова Харківської області. Додатково виділяється 9 млн. 575,9 тисяч гривень.

Мінфіну доручено здійснити вказані витрати за рахунок резервної фонду державного бюджету.

У розпорядженні також сказано - "встановити, що закупівля товарів, робіт і послуг за державні кошти здійснюється розпорядником державних коштів без застосування Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".
Просмотров: 1136 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

Во Львове восстановлено теплоснабжение жилых домов и организаций, прерванное 11 декабря. Об этом сообщает proUA со ссылкой на пресс-службу городского совета.

По словам мэра города Андрея Садового, которого цитирует Zaxid.net, теплом обеспечены "сто процентов домов и учреждений". Исключение, по его словам, составляют одно-два здания, "которые имеют внутренние проблемы".

Как сообщалось ранее, 11 декабря без тепла остались 924 многоэтажных жилых дома, 42 школы, 26 детских садов, шесть поликлиник и пять больниц. Компания "Львовгаз" отказалась подавать газ на городскую ТЭЦ в связи с тем, что не получила от городской администрации долги за потребленное топливо.

Во Львове, по информации сайта Meteoprog.ua, днем 12 декабря температура воздуха составляла от двух до семи градусов тепла, в ближайшие дни в городе немного похолодает (ожидается от двух до четырех гра ... Читать дальше »

Просмотров: 1085 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

Хозяйственный суд Киева обязал Национальную акционерную компанию «Нафтогаз Украины» возобновить газоснабжение энергопоставляющей компании «Киевэнерго» по требованию Киевской городской государственной администрации.

Об этом сообщила пресс-служба горадминистрации со ссылкой на определение суда, принятое 12 декабря, передают «Українські новини».

«Суд запретил дочерним предприятиям «Нафтогаза Украины» «Газу Украины», «Укртрансгазу»... осуществлять действия по ограничению поставок газа организациям, которые предоставляют жилищно-коммунальные услуги населению Киева», - сообщила пресс-служба.

Определение суда вступило в силу с момента его оглашения и подлежит немедленному выполнению.

Напомним, 12 декабря Киевгорадминистрация обратила ... Читать дальше »

Просмотров: 1070 | Добавил: dez | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)

У вівторок, 16 грудня 2008-го року в Міністерстві з питань житлово-комунального господарства України відбудеться брифінг для журналістів на тему: «Чи законним та обґрунтованим є рішення КМДА про значне підвищення тарифів на утримання житла та опалення ? Результати перевірок Державної житлово-комунальної інспекції».

У брифінгу візьмуть участь: Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олексій Кучеренко; Перший заступник Міністра – Начальник Державної житлово-комунальної інспекції Олександр Мазурчак; Перший заступник Начальника Державної житлово-комунальної інспекції Володимир Кірюшин.

Початок заходу: 11:00.
Адреса: м.Київ, вул.Димитрова, 24, 9-й поверх, зала засідань.

На брифінгу буде оприлюднено результати перевірок, здійснених Державною житлово-комунальною інспекцією на підприємствах теплопостачання міста Києва – «Київенерго», Дарницької ТЕЦ, результати оцінок експертної групи інспекції щодо тарифів на утриманн ... Читать дальше »
Просмотров: 1177 | Добавил: DreaMeR | Дата: 12.12.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024