Приветствую Вас Гость | RSS Пятница
19.04.2024, 11:55
Форма входа
Главная Мн-1 дом 28 - Форум Регистрация Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Домовые комитеты » Создание домового комитета » Мн-1 дом 28
Мн-1 дом 28
KylДата: Четверг, 13.12.2007, 19:57 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 28
Статус: Offline
Вобщем усе перенес!!

Я не являюсь работником ДЕЗа, да и вообще не имею отношения к коммунальным службам!!!
Я отвечаю на вопросы о работе сайта и форума и не более!!!
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Ну от, у мене вже є пара теплих слів на адресу Бумеранга. На іншому форумі я розповідав про створення будинкового комітету у будинку № 28, так от нещодавно цей будинковий комітет звертався до Губернатора Харківської області і після цього звернення до нас в Лозову приїздили представники Обладміністрації, ми дуууууже “мило” поспілкувалися у кабінеті Кошовенко В. І. Були всі, два представника з Харкова, сам Кошовенко, два керівника міського управління ЖКГ, два представника ДЄЗ, два представника ПП “Бумеранг” троє з Будикнового комітету, ну і звісно там був і я. Ну так от після цієї розмови , це мені розповіла секретар Будинкового комітету, до неї у двері постукали представники ПП “Бумеранг” і запропонували поставити підпис на заяві, для того аби підтвердити виконану роботу, по ремонту системи опалення. Так що респект Бумерангу, який прагне будувати нормальні взаємовигідні стосунки з Будинковим комітетом, чого не скажеш про виконком, який навідріз відмовляється визнавати легітимність цього будинкового комітету.
Спитаєте чому?
Як на мене, їм не сподобалися пункти “Положення по Будинковому комітету” за які було проголосовано на загальних зборів (одразу поставлю наголос, що це положення відрізняється від того, яке розміщене тут на цьому ресурсі, бажаючі зможуть ознайомитися з нашим варіантом звернувшись до мене), а саме пункт в якому йде мова про те, що саме співвласники (Будинковий комітет) мають право обирати собі виконавця послуги, тобто організовувати тендер (це право закріплене законом та відповідними правилами), а це звичайно декому не подобається, бо цей інструмент може забрати місцевої влади черговий важіль впливу і забере право “делить и отнимать”, ще раз повторююся – це моя особиста думка, яка може бути помилковою та упередженою, але іншого пояснення того, що місцевий орган самоврядування не бажає визнавати легітимність будинкового комітету, у мене немає.

Так що, пропоную об'єднуватися у Будинкові комітети і допомагаючи одне одному ми зможемо навести лад у житлово-комунальній сфері.

Сообщение отредактировал Комітет - Суббота, 17.11.2007, 12:56
 
DenisenkoДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 4
Статус: Offline
Quote (Комітет)
На іншому форумі я розповідав про створення будинкового комітету у будинку № 28, так от нещодавно цей будинковий комітет звертався до Губернатора Харківської області і після цього звернення до нас в Лозову приїздили представники Обладміністрації, ми дуууууже “мило” поспілкувалися у кабінеті Кошовенко В. І. Були всі, два представника з Харкова, сам Кошовенко, два керівника міського управління ЖКГ, два представника ДЄЗ, два представника ПП “Бумеранг” троє з Будикнового комітету, ну і звісно там був і я.

Какой будинковий комитет? Какие представители? Кто их уполномачивал? Сегодня с удивлением узнал что в доме создан какой-то будинковий комитет. 20 минут ходил по подъезду и пробовал выяснить что это такое и кто там главный. Все соседи отморозились сказали что было летом какое то собрание на котором кто-то что рассказывал и все.
Можно сюда выложить документы этого комитета и кто там главный?

Quote (Комітет)
Як на мене, їм не сподобалися пункти “Положення по Будинковому комітету” за які було проголосовано на загальних зборів

Какие сборы? и когда они были? я например он них первый раз слышу и я например не голосовал ни за что!
Еще раз можно узнать данные этого комитета? У меня крыша течет может они мне ее сделают?

Quote (Комітет)
що місцевий орган самоврядування не бажає визнавати легітимність будинкового комітету, у мене немає.

Если голосовали не все - а так оно и есть - по крайней мере я об этом комитете слышу первый раз, и соседи сегодня сказали что они ни за что не голосовали и не знают что оно такое то местные органы власти имеют полное право не признавать такой комитет легитимным.

Дайте данные главного в этом комитете - ФИО и № квартиры или телефон.

 
DenisenkoДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 4
Статус: Offline
Почитал список всего что должен ЖЭК делать и увидел что и половины услуг написаных в этом списке они не делают! Платить я как не платил так и не буду квартплату. Потому что не за что! Крыша как текла 10 лет так и течет. Сам латки ставлю блин. Точно также как и за тепло. Фиг им а не деньги. Уже 2 года бьюсь чтобы мне разрешили отрезать батареи и поставить автономку но не фига! Написал письмо -отказную в Теплосеть о том что договора между нами не было и не будет а там пусть сами решают или в суд подают очень надеюсь что подадут.
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 5
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Пан Роман, я надіслав Вам особисте повідомлення із запрошенням. Приходьте, я відповім Вам на всі Ваші питання, особисто !

Сообщение отредактировал Комітет - Понедельник, 19.11.2007, 12:30
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 6
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Quote (Denisenko)
Уже 2 года бьюсь чтобы мне разрешили отрезать батареи и поставить автономку но не фига! Написал письмо -отказную в Теплосеть о том что договора между нами не было и не будет а там пусть сами решают или в суд подают очень надеюсь что подадут.
Ознайомтеся ось з цим документом
Н А К А З

22.11.2005 N 4

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

9 грудня 2005 р.

за N 1478/11758

Про затвердження Порядку відключення окремих

приміщень житлових будинків від мереж

централізованого опалення та постачання гарячої

води при відмові споживачів від централізованого

теплопостачання
http://ugmk.info/download.php?zakon=1134724840

Сообщение отредактировал Комітет - Понедельник, 19.11.2007, 20:44
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:58 | Сообщение # 7
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Quote (slon)
Больше всего меня интересует вопрос ремонта подьезда!
ПРАВИЛ утримання жилих будинків та прибудинкових територій. ЗАТВЕРДЖЕНИХ Наказом Держжитлокомунгоспу України 17.05.2005 N 76 Зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25 серпня 2005 р. за N 927/11207
1.1. Ці Правила визначають порядок надання послуг з утримання
будинків і прибудинкових територій:
Що таке утримання будинків та прибудинкових територій?
Утримання будинків і прибудинкових територій - господарська діяльність, спрямована на задоволення потреби фізичної чи юридичної особи щодо забезпечення експлуатації та/або ремонту жилих та нежилих приміщень, будинків і споруд, комплексів будинків і споруд, а також утримання прилеглої до них (прибудинкової)
території відповідно до вимог нормативів, норм, стандартів, порядків і правил згідно із законодавством.
Експлуатаційні параметри елементів будинку - це сукупність технічних, санітарно-гігієнічних, екологічних, ергономічних та естетичних характеристик будинку, які визначають його експлуатаційні якості.
Пункт 1.5. Утримання житлового фонду передбачає виконання робіт, передбачених наказом Держжитлокомунгоспу України від 10. 08. 2004р. № 150 (№1046-04) Про затвердження Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та при будинкових територій та послуг з ремонту приміщень будинків,споруд.
Технічне обслуговування жилих будинків – комплекс робіт, спрямованих на підтримку справності елементів будівель чи заданих параметрів та режимів роботи технічного обладнання. Система технічного обслуговування жилих будинків повинна забезпечувати безпечне та безперебійне функціанування будинків, інженерних мереж та обладнання протягом установленого терміну служби будинку.
Технічне обслуговування жилих будинків включає роботи з контролю за його станом.

Відповідаючи на Ваше питання, можу Вам вказати, що під'їзд - це допоміжне приміщення, а тому повинен утримуватися згідно з правилами:
3.1. Утримання допоміжних приміщень житлового будинку
3.1.1. Утримання допоміжних приміщень включає:
- технічне обслуговування (планові, позапланові огляди, підготовку до сезонної експлуатації, поточний ремонт
конструктивних елементів та інженерних систем і будинкового обладнання);
- заходи, що забезпечують нормативно-вологісний режим допоміжних приміщень;
- обслуговування сміттєпроводів;
- обслуговування автоматичних замикальних пристроїв, вхідних дверей;
- обслуговування ліфтового обладнання;
- обслуговування системи протипожежного водопроводу, пожежогасіння та димовидалення;
- обслуговування допоміжних приміщень, спрямоване на комфортне обслуговування мешканців.
3.1.2. У допоміжних приміщеннях жилого будинку повинен забезпечуватися:
- справний стан будівельних конструкцій, опалювальних приладів і трубопроводів;
- належний санітарний, протипожежний стан;
- нормативний температурно - вологісний режим.
3.1.3. Вікна і двері допоміжних приміщень повинні мати щільно пригнані стулки з установкою ущільнювальних прокладок.
3.1.9. Зовнішні вхідні двері в під'їзди і сходові клітки повинні мати самозамикальні пристрої (доводники), а також обмежувачі ходу дверей (зупини).
Для зниження тепловтрат і шуму від ударів вхідних дверей за відсутності самозамикальних пристроїв, у притворах дверей слід встановлювати пружні ущільнювальні прокладки.
3.1.7. Періодичність ремонту допоміжних приміщень визначається власником жилого будинку. 3.1.6. Фарбування допоміжних приміщень допускається робити високоякісними, безводними сумішами; поверхні, пофарбовані
малярськими, безводними сумішами, повинні мати однотонну глянсову або матову поверхню.
Не допускається просвічування раніше нанесених шарів фарби, відшарування, плями, патьоки. Не допускається в місцях сполучення
поверхонь, викривлення ліній, зафарбування високоякісного фарбування в різні кольори.
3.1.5. Освітленість штучним світлом допоміжних приміщень повинна прийматися за встановленими нормами.
Так от, треба вимагати від Балансоутримувача та Упраителя Вашого будинку, виконання цих правил.

Сообщение отредактировал Комітет - Понедельник, 19.11.2007, 20:44
 
slonДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 8
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 12
Статус: Offline
Комітет,
Так от, треба вимагати від Балансоутримувача та Упраителя Вашого будинку, виконання цих правил.
если не сикрет как это зделать!??


жить как говорится хорошо!
а хорошо жить еще лучше!
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 9
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Quote (slon)
если не сикрет как это зделать!??

Приходьте, розповім.
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 10
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Ну от, пройшло два дні, а Роман Denisenko так і не з'явився та не зателефонував, для того аби отримати відповіді на його питання. Так що, у мене висновок такий, відносно цього Романа, писав не він (навіть маю підозру відносно того хто писав), а хтось інший, і не для того аби отримати відповіді на питання, а для того аби спровокувати мене на дискусію.
 
DenisenkoДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 11
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 4
Статус: Offline
Quote (Комітет)
Так що, у мене висновок такий, відносно цього Романа, писав не він

А кто?

Quote (Комітет)
, а для того аби спровокувати мене на дискусію.

я вас не знаю и вы меня подозреваю тоже хотя имя мое откуда то знаете.
Никаких провокаций я не делал а всего лишь конкретно спросил кто в нашем муравейнике главный? если есть такой.
Если нет такого в нашей песочнице то извините буду дальше сам разбираться.

Quote (Комітет)
а Роман Denisenko так і не з'явився та не зателефонува

если уж на то пошло то я не обязан вам ни звонить не приходить. Хотя за приглашение спасибо но в силу специфики моей работы я бываю дома довольно таки редко. Я работаю помощником машиниста "грузовика" и в рейсе бываю от 2-х суток до 5-ти. Поэтому почтить вас своим присутствием я не могу так как очень часто я возвращаюсь из рейса часов так в 22...23. И у меня бывает всего сутки чтобы полноценно отдохнуть. Будет в начале декабря свободных 4 дня может быть и зайду если не найдется более важных проблем чем посещать вас.

Quote (Комітет)
Ознайомтеся ось з цим документом

Спасибо но я с ним знаком да и с другими тоже. Такое впечатление что их писали именно для того чтобы как можно больше создать проблем простым жильцам. Ничего нового там для себя не увидел. Отказывают как раз с указанием на этот закон а именно на пункт 2.4.1. Так что это не поможет точно.

 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 12
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Quote (Denisenko)
Спасибо но я с ним знаком да и с другими тоже. Такое впечатление что их писали именно для того чтобы как можно больше создать проблем простым жильцам. Ничего нового там для себя не увидел. Отказывают как раз с указанием на этот закон а именно на пункт 2.4.1. Так что это не поможет точно.
Знайдете час, приходьте поміркуємо.

Quote (Denisenko)
если уж на то пошло то я не обязан вам ни звонить не приходить.

Я, мабуть, чогось не розумію, це ж Вам потрібні відповіді, а не мені.
Я їх, відповіді, знаю, а Ви, якщо захочете, пройшовши сто метрів, зможете зі мною про це поговорити.
Це ж Ваше майно, а не моє і це Вам треба про нього турбуватися, а не мені. Той хто хоче отримати відповіді, сам шукає їх, а я у цьому допомагаю.
ДО зустрічі.
Quote (Denisenko)
Хотя за приглашение спасибо но в силу специфики моей работы я бываю дома довольно таки редко.
Назвіть "в лічку" номер квартири і я до Вас сам навідаюся. Завтра о котрій годині ?
 
DenisenkoДата: Четверг, 13.12.2007, 19:59 | Сообщение # 13
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 4
Статус: Offline
Quote (Denisenko)
Я, мабуть, чогось не розумію, це ж Вам потрібні відповіді, а не мені.

Мне нужен был всего один ответ на один вопрос. Есть ли в нашем доме домовой комитет и кто его председатель?
Так как вы писали в своем сообщении "так от нещодавно цей будинковий комітет звертався до Губернатора Харківської області" то я подумал что у нас в доме создан такой комитет чему был очень удивлен так как насколько я понимаю без, например, моего согласия такой комитет создан не может быть. Поэтому я и спросил у вас как у человека разместившего эту информацию тут конкретно:Есть ли в нашем доме домовой комитет и кто его председатель?
Вместо того чтобы просто ответить хотя бы в личное сообщение есть ли такое объединение у нас вы начали меня приглашать на задушевные беседы. За что я вам конечно очень благодарен но честно говоря у меня нет времени ходить. Тем более я в воскресенье перед рейсом пробовал найти следы этого комитета у нас в доме но как ни странно никто о нем из моих соседей ничего не знает. Поэтому я лично решил что информация тут размещеная вами мягко говоря "левая" и не соответсвует действительности раз вы даже на такой простой вопрос не можете тут дать ответ а начинаете "играть" в шпионские игры. Если бы этот домовой комитет был легитимным как вы утверждаете то думаю информацию можно было бы выложить в открытом виде сюда без проблем или хотя проинформировать жителей дома об этом.

Quote (Комітет)
Це ж Ваше майно, а не моє і це Вам треба про нього турбуватися, а не мені.

Я вас просил волноваться за мое имущество?

Quote (Комітет)
Той хто хоче отримати відповіді, сам шукає їх.

Пока слава всевышнему получалось самому найти. Со скрипом. медленно но получается.

Quote (Комітет)
а я у цьому допомагаю.

Помощь только эта интересно выглядит. Даже более скажу подозрительно. Спрашивается вам с какой радости мне помогать. Денег хотите срубить за юридические консультации? Так я уже сам могу их вам давать в принципе.

Quote (Комітет)
Назвіть "в лічку" номер квартири і я до Вас сам навідаюся. Завтра о котрій годині ?

Вы ко всем так по квартирам ходите или ищите простаков на форумах? С чего вы решили что я вас пущу? Ваша манера очень напоминает манеру так называемых "юридических консультантов" которые пытаються навязать свои услуги чтобы потом срубить деньги или нет даже больше похоже на "преставителя крупной торговой канадской компании". И уже поэтому извините но я вас в гости к себе не приглашаю, потому что моя интуиция подсказывает что не надо этого делать а меня она еще ни разу не подводила.
Да и просто потому что завтра а точнее уже сегодня мне нужно уходить в рейс и я сейчас ляжу банально спать а после сна займусь своими личными делами и нет желания чтобы кто-то мне мешал своими консультациями.

Вообщем чтобы как вы сказали не разводить дискусию подобью результат. Информацию мне нужную не получил. Точнее сказать получил но совершенно противоположную и из другого источника а не здесь. А раз ответ есть то считаю дискусию по этому моему вопросу закрытой.
И в конце концов это сайт КП ДЕЗ и по логике вещей ответы на вопросы здесь должны давать их сотрудники а не вы если вы конечно не сотрудник КП ДЕЗ. Так что будут вопросы задам. А сейчас пока вопросов нет. Точнее нет вопросов которые пока можно здесь задать.
Всем спокойно ночи или доброго утра.

Сообщение отредактировал Denisenko - Четверг, 22.11.2007, 02:12
 
КомітетДата: Четверг, 13.12.2007, 20:00 | Сообщение # 14
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Передаю подяку, ПП "Бумеранг-2", від членів будинкового комітету, за те, що було ліквідовано протікання трубопроводу у підвальному приміщенні будинку № 28.
 
Форум » Домовые комитеты » Создание домового комитета » Мн-1 дом 28
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024