Приветствую Вас Гость | RSS Пятница
19.04.2024, 09:03
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2009 » Апрель » 24 » [24.04.2009] Обговорено шляхи подолання наслідків децентралізації для сектору водопостачання та водовідведення України
[24.04.2009] Обговорено шляхи подолання наслідків децентралізації для сектору водопостачання та водовідведення України
13:29
23-24 квітня у Києві відбулось перше засідання координаційної групи Національного діалогу з питань політики в секторі водопостачання та водовідведення України на тему "Шляхи подолання наслідків децентралізації для сектору водопостачання та водовідведення України”.

 
Захід відбувся в межах співробітництва між Водною Ініціативою Європейського Союзу в державах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії, Організацією економічного співробітництва і розвитку (ОЄСР) і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України.

На засіданні обговорювались проблеми водопостачання та водовідведення в Україні та інших країнах світу. На сьогодні водопостачання та водовідведення є здебільшого децентралізованим, що створює багато проблем, зокрема, таких як постійне збільшення невиробничих витрат води, відсутність необхідних фінансових ресурсів на модернізацію інженерних мереж тощо. На думку фахівців, для ефективного їх розв’язання необхідне удосконалення регулювання та управління у цій сфері.

У засіданні координаційної групи взяли участь представники різних країн та інституцій: заступник Міністра з питань житлово-комунального господарства України І. Запатріна, начальник Департаменту стратегії реформування та житлової сфери Ю.Суднікова, начальник Управління водопровідно-каналізаційного господарства МінЖКГ В.Рудий; начальник Управління тарифної політики Т. Лебеда; керівник проекту ДЕСПРО в Україні Оксана Гарнец; представник Міністерства охорони навколишнього середовища й стійкого розвитку Румунії Ана Драпа; голова Групи ВИЕС по країнах ВЕКЦА Георге Костянтин; представники Kommunalkredіt - Штефан Шпек, Австрія; ОЕСР/СРГ ПДООС - Пітер Боркі; Європейської Комісії – Олена Нільсен, Димитров Дороган; та представники Молдови, Грузії, Киргизстану, Вірменії.

В результаті засідання було досягнуто домовленості про майбутні зустрічі та подальшу співпрацю між Водною Ініціативою Європейського Союзу в державах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії, Організацією економічного співробітництва і розвитку (ОЄСР) та Міністерством з питань житлово-комунального господарства України в рамках Національного діалогу з питань політики в секторі водопостачання та водовідведення України.
 
Взято с веб-ресурса http://www.minjkg.gov.ua/index.php?id=1662
Просмотров: 1934 | Добавил: DreaMeR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024