Приветствую Вас Гость | RSS Пятница
19.04.2024, 10:30
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2009 » Май » 5 » [30.04.2009]
[30.04.2009]
08:25
Підписано Угоду про співробітництво між Міністерством з питань житлово-комунального господарства України та Київським регіональним відділенням Асоціації міст та громад України
 
29 квітня відбулося підписання Угоди між Міністерством з питань житлово-комунального господарства України і Київським регіональним відділенням Асоціації міст та України та громад, метою якої є співробітництво сторін та поєднання зусиль для прискорення процесу реформування житлово-комунального господарства на місцях .

Угоду підписали Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олексій Кучеренко та голова Київського регіонального відділення Асоціації міст України, Обухівський міський голова Володимир Мельник. 
 Міністр з питань ЖКГ України Олексій Кучеренко зазначив, що такий крок є свідченням розуміння представниками місцевого самоврядування значимості запроваджених у державі реформ та прагненням якісно реалізувати їх на користь громад.
Угода передбачає розроблення та виконання місцевих програм розвитку та реформування житлово-комунального господарства; створення та стимулювання ефективного власника житла – об’єднань співвласників багатоквартирного будинку; вдосконалення системи тарифоутворення на житлово-комунальні послуги; забезпечення якості житлово-комунальних послуг; забезпечення стабільного фінансового стану підприємств галузі шляхом повного покриття витрат на виробництво житлово-комунальних послуг доходами, отриманими від надання цих послуг.

В рамках зазначеної Угоди Міністерство з питань житлово-комунального господарства України бере на себе такі основні зобов’язання: запрошення представників Асоціації для участі в колегіях, нарадах, інших заходах, що проводяться Міністерством, з питань реформування житлово-комунального господарства; залучати представників Асоціації до участі в робочих групах із розроблення нормативно-правових актів з питань реформування житлово-комунального господарства; розглядати та враховувати пропозиції Асоціації до нормативно-правових актів, які готуються Міністерством. Асоціація ж бере на себе, зокрема, обов’язок забезпечити створення структурних підрозділів органів виконавчої влади по роботі з ОСББ в містах – членах Асоціації.
 
Підписанню Угоди передувала робоча зустріч з обговорення основних напрямків організації співпраці між Міністерством з питань житлово-комунального господарства України та Київським регіональним відділенням Асоціації міст України та громад, яка відбулась 15 квітня.

У ній взяли участь заступник Міністра з питань ЖКГ України Ірина Запатріна, Обухівський міський голова Володимир Мельник, заступник голови Київської ОДА Володимир Максименко, Бориспільській міський голова Анатолій Федорчук, заступник міського голови м. Біла Церква Валерій Гнатюк, Тетіївський міський голова Василь Бевз, Березанський міський голова Олексій Пікало, Ірпінський міський голова Олег Бондар, міський голова м. Славутича Володимир Удовиченко. Саме тоді, враховуючи важливість розуміння й певні труднощі реалізації реформи житлово-комунального господарства на місцевому рівні, й було прийнято рішення щодо розробки проекту Угоди про співробітництво між Мінжитлокомунгоспом й Асоціацією міст України і громад.
 
 
Взято с вэб-ресурса http://www.minjkg.gov.ua/index.php?id=1686
Просмотров: 1728 | Добавил: DreaMeR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024