Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
02.05.2024, 23:55
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Июнь » 6 » 06.06.08 Міністерство з питань ЖКГ розпочало роботу з професійної підготовки спеціалістів з управління містом та розбудови ОСББ
06.06.08 Міністерство з питань ЖКГ розпочало роботу з професійної підготовки спеціалістів з управління містом та розбудови ОСББ
20:20
6 червня 2008 року на спільному засіданні Міністерства з питань житлово-комунального господарства України та Національного університету ім. М.П. Драгоманова з підготовки постійно діючого семінару: «Ринкові форми управління житлом» було вирішено підтримати ініціативу щодо організації та проведення постійно діючого семінару для представників місцевих органів влади та місцевого самоврядування: «Ринкові форми управління житлом».

Недостатня поінформованість громадян у містах та нерозуміння основних засад діяльності, функцій та завдань ОСББ гальмують процес сталого розвитку житлового господарства. Тому Інститут соціології, психології та управління НПУ ім. М. П. Драгоманова та Міністерство з питань житлово-комунального господарства України виступили з ініціативою проведення постійно діючого навчального курсу.
Під час постійно діючого семінару представники місцевих органів влади та місцевого самоврядування матимуть змогу оволодіти практичними навичками, які сприятимуть процесу формування та стимулювання ефективного власника житла - досягнення прориву в утворенні об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (передача у власність таких об'єднань прибудинкових територій, державна підтримка впровадження енергозберігаючих технологій у житлових будинках, спрощення процедури створення та діяльності об'єднань, методологічна та організаційна підтримка їх створення).

Програма навчання передбачає інструменти набуття (вдосконалення) управлінських компетенцій в ході теоретико-практичних семінарів за такими напрямами: ринкові форми управління житлом, теоретичні засади управління містом, теорія і практика прийняття управлінських рішень, управління персоналом, управління фінансовою діяльністю, стратегічне управління містом.
Кожен модуль включатиме лекційний і практично-тренінговий компоненти, а також супроводжуватиметься тематичним засіданням круглого столу.

Групи слухачів формуватимуться за "вертикальним" або "горизонтальним" принципом. «Горизонтальний» - одна категорія слухачів з різних міст (мери міст та містечок, заступники голів місцевих рад по виконавчій роботі, керівники підрозділів виконкомів). «Вертикальний» - до групи включається «команда» мера (мер, заступники по раді та виконавчій роботі, керівники підрозділів виконкому, керівники депутатських комісій, фракцій тощо).
Просмотров: 1068 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024