Приветствую Вас Гость | RSS Воскресенье
28.04.2024, 08:29
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Июнь » 13 » 13.06.2008 1 серпня мешканці будинку, що постраждав від вибуху газу в Ізюмі, почнуть в'їжджати в свої квартири
13.06.2008 1 серпня мешканці будинку, що постраждав від вибуху газу в Ізюмі, почнуть в'їжджати в свої квартири
22:00
Як повідомив генеральний директор фірми "Стальконструкція", яка виконує об'єм робіт по відновленню житлового будинку, що постраждав від вибуху побутового газу в м. Ізюм, Сергій Євель, на сьогодні несуща здатність будинку повністю відновлена. Відповідно до проекту реконструкції будинку, розробленого фахівцями Харківського будівельного інституту, повністю розібрані і замінені на нові всі нестійкі і небезпечні конструкції, посилені сходові прольоти. У будинку повним ходом виконуються внутрішні роботи.

За словами Сергія Євеля, відповідно до проектно-кошторисної документації на всі відновлювальні роботи буде потрібно 4 мільйони 820 тисяч гривень. Фірма-підрядчик вже освоїла біля 3-х мільйонів гривень.

У найбільш постраждалому другому під'їзді, де і був епіцентр вибуху, а так само в прилеглих квартирах першого і третього під'їздів вже встановлені нові гипсокартонні перегородки, сучасні металопластикові вікна. Як наголосив генеральний підрядчик відновлювальних робіт, внутрішня обробка квартир так само приємно здивує мешканців: сучасна керамічна плитка на кухні, в санвузлі, шпалери в кімнатах, сучасна сантехніка. Колір плитки і шпалер буде підібраний за бажанням власників квартир. Крім того, в квартирах буде повністю замінена система опалювання, подачі газу, водопроводу і водовідведення, встановлені сучасні радіатори опалювання, газові плити і колонки. Як підкреслив керівник фірми-підрядчика Сергій Євель, в усіх постраждалих квартирах будуть встановлені і нові металеві протипожежні двері.

Варто відзначити, що мешканці постраждалого будинку, які тимчасово перебралися до родичів і в готель, роботою будівельників задоволені. "Спочатку, - розповів Сергій Євель, - власники квартир приходили і дивилися, яка цегла, який цемент, які матеріали використовуються. Приходять мешканці і сьогодні, але вже не з метою "народного контролю", а для того, щоб запропонувати будівельникам свою допомогу. Люди бачать, що ми працюємо цілодобово, без вихідних і перерв. Тому прагнуть підтримати нас і допомогти".

Підтвердив слова будівельників Іван Мірошниченко, квартира якого знаходиться на другому поверсі найбільш постраждалого під'їзду: "Ми з сином прийшли в свою квартиру, щоб допомогти будівельникам на якихось підсобних роботах. Як будівельники все зробили в нашій квартирі, мене влаштовує. Мріємо в'їхати в свою квартиру і чекаємо новосілля!"

Упевненість в тому, що до 1 серпня поточного року всі роботи, включаючи впорядкування прилеглої території, будуть закінчені, виразив і перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв. "Ми як і раніше регулярно в Ізюмі проводимо засідання штабу по ліквідації аварії, - підкреслив Володимир Бабаєв, - Якщо раніше такі засідання проходили три рази на тиждень, то тепер ми їх проводитимемо щотижня – я задоволений тим, як йдуть відновлювальні роботи на об'єкті".
Просмотров: 999 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024