Приветствую Вас Гость | RSS Понедельник
06.05.2024, 01:39
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Июнь » 20 » 20.06.2008 У Первомайському розпочалися роботи з прокладки газопроводу середнього тиску, який забезпечить постачання блакитного палива в 12
20.06.2008 У Первомайському розпочалися роботи з прокладки газопроводу середнього тиску, який забезпечить постачання блакитного палива в 12
18:43
Загальна протяжність газопроводу складе близько 13 км., половина з яких повинна бути прокладена через житлові квартали безпосередньо Первомайського.

Крім прокладки самого газопроводу в місті будуть встановлені 11 газорегуляторних пунктів, які забезпечать належний тиск газу при його подачі в нові теплові пункти. Загальна сума робіт складає близько 12 мільйонів гривень.

Як відзначив представник генерального підрядчика, генеральний директор об'єднання "Укргазбуд" Сергій Гордієнко, всі будівельно-монтажні роботи планується виконати до 1 жовтня. До початку нового опалювального сезону повинні бути закінчені всі пуско-налагоджувальні роботи з тим розрахунком, щоб вже осінню поточного року жителі Первомайського отримали в свої квартири тепло.

Одне з основних ускладнень, яке долають будівельники, – необхідність виконання прокладки газопроводу у середині житлових кварталів без використання техніки. Через наявність вже існуючої мережі комунікацій, ці роботи проводитимуться уручну, для чого будуть задіяні понад 20 чоловік.

Міський голова Первомайського Сергій Теплицький стверджує, що йому вдасться вирішити всі питання, пов'язані з незручностями, заподіяними прокладкою газопроводу через землі, які використовуються місцевими жителями під городи. За словами міського голови, частина земель, через які пройде газопровід, потрапляє під категорію "самозахват". В цьому випадку про компенсації за знищений на таких землях врожай говорити не доводиться. Що ж до землі, яка оформлена відповідно до вимог чинного законодавства, то, як відзначив Сергій Теплицький, людям буде виплачена компенсація за частково знищений врожай.

Проте основне питання лежить у фінансовій площині. Як розповів перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв, з 12 необхідних мільйонів, 1 мільйонів 200 тисяч гривень виділив обласний бюджет. Сума, що залишилася, повинна надійти з державного бюджету через Міністерство житлово-комунального господарства. Проте поки на рівні міністерства питання не вирішене.

Як відзначив Володимир Бабаєв, враховуючи цю ситуацію, 3 мільйони гривень на закупівлю необхідних матеріалів і комплектуючих вже виділило об'єднання "Укргазбуд" як генеральний підрядчик робіт. Перший заступник керівника області подякував генеральному директору об'єднання "Укргазбуд" Сергію Гордієнку за взаєморозуміння і відповідальний похід до виконання робіт. Аналогічні слова подяки висловив і міський голова Первомайського. "За два дні уручну підготувати майже 1 км. траншеї для прокладки газопроводу – це дуже хороші темпи!", - відзначив Сергій Теплицький.
Просмотров: 1091 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024