Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
20.04.2024, 09:21
Форма входа
Главная Кого це КП "ДЄЗ" найняло вибивати борги з громадян міста - Форум Регистрация Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Оценка работы КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая. » Оценка работы КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая. » Кого це КП "ДЄЗ" найняло вибивати борги з громадян міста (Група компаній "Український центр нерухомої власності")
Кого це КП "ДЄЗ" найняло вибивати борги з громадян міста
КомітетДата: Суббота, 27.10.2007, 18:35 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Зараз, людям, почали надходити листи від Групи компаній "Український центр нерухомої власності" з проханням врегулювати з КП “ДЄЗ”питання, які пов'язані з заборгованістю за житлово-комунальні послуги.
Група компаній "Український центр нерухомої власності" Товариство з обмеженою відповідальністю, хто вони і чим займаються? http://ucnv.com.ua/?module=about
На що підуть наші кошти, які ми сплачуємо до бюджету міста ?
Може краще б вони пішли на підвищення якості послуги, може у наслідок цього почнуть зникати борги?
Чи дешева послуга, яку надає це підприємство з обмеженою відповідальністю ?
Що про це скажуть представники КП "ДЄЗ" ?
 
КомітетДата: Суббота, 27.10.2007, 19:34 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 25
Статус: Offline
Міністерство З ПИТАНЬ
житлово-комунального господарства україни
(МІНЖИТЛОКОМУНГОСП УКРАЇНИ)

РІШЕННЯ
науково-технічної ради Мінжитлокомунгоспу

“31” травня 2007 року м. Київ №___

Про розгляд проекту методичних рекомендацій
«Позасудове врегулювання спорів із
споживачами житлово-комунальних послуг»

Розглянувши проект методичних рекомендацій «Позасудове врегулювання спорів із споживачами житлово-комунальних послуг», розроблений Товариством з обмеженою відповідальністю «Група компаній «Український центр нерухомої власності», науково-технічна рада

ВИРІШИЛА:
1. Схвалити в цілому запропонований на розгляд проект методичних рекомендацій «Позасудове врегулювання спорів із споживачами житлово-комунальних послуг», розроблений Товариством з обмеженою відповідальністю «Група компаній «Український центр нерухомої власності».
2. Управлінню економіки та тарифної політики (А.А.Кулеша), Юридичному відділу (І.І.Крилова) з урахуванням висловлених на засіданні зауважень доопрацювати методичні рекомендації та підготувати проект наказу щодо їх затвердження.

Голова науково-технічної ради О.П.Попов
Доповідна записка
......
Спираючись на існуючі нормативно-правові акти, фахівці Товариства узагальнили досвід своєї роботи та розробили для абонентських відділів комунальних підприємств методичні рекомендації «Позасудове врегулювання спорів із споживачами житлово-комунальних послуг».
При позасудовому врегулюванні спорів, значна увага приділяється виявленню та ліквідації проблем і причин, через які боржник накопичив та не сплачує наявну заборгованість. Саме перелік причин і проблем на які найчастіше посилаються боржники при обґрунтуванні наявної заборгованості та тези юридичних консультацій для боржників містяться в запропонованих для розгляду методичних рекомендаціях. Матеріал поєднує в собі заходи психологічного, економічного та юридичного впливу, що мають на меті виробити у споживача внутрішнє переконання щодо необхідності вирішення проблеми заборгованості шляхом добровільного виконання своїх зобов’язань.

Шановне керівництво КП "ДЄЗ", а чи збираєтеся ви ліквідовувати ті недоліки, які існують у питанні обслуговування багатоповерхових будинків ?
Яка Ваша думка стосовно ось цих питань:
А чи маєте ви, моральне право, за гроші представників місцевої громади, яка сплачує вам з/п, використовуючи послуги цього товариства з обмеженою відповідальністю, вимагати з людей кошти за неякісні послуги, які привели в негідність багатоповерхові будинки, які, з часом, почнуть руйнуватися та ховати під уламками людей?
А чи не здається вам, що перш ніж вимагати з людей гроші, за ненадані послуги, треба хоча б почати ремонтувати дахи та внутрішньобудинкові мережі, тепло-водопостачання та каналізаційні мережі?
Ось після цього ви матимете моральне право казати про те, що послугу надано і за це треба сплачувати.
А якщо ви цього не зробите, ваші дії можна класифікувати, як розбій на великій дорозі, як здирництво, і притягувати до кримінальної відповідальності (ну це так, к слову).
У результаті таких ваших кроків, у людей може увірватися терпець, і навколо цих ваших дій можна буде, непогано, об'єднати людей, проти спільного “ворогу”, який просто на вулиці сказавши що він надав послугу забирає гроші.


Сообщение отредактировал Комітет - Суббота, 27.10.2007, 21:54
 
DreaMeRДата: Вторник, 27.11.2007, 17:21 | Сообщение # 3
DreaМитрий
Группа: Администраторы
Сообщений: 24
Статус: Offline
Quote (Комітет)
Група компаній "Український центр нерухомої власності" Товариство з обмеженою відповідальністю, хто вони і чим займаються?

2 Комітет, Мабуть "наємних вбивць" бо більше нема способів це зробити=)
(Прошу не вірити в те що я написав вище!!!=)
Та ще хотілося вас поправити КП ДЄЗ не "ВИБИВАЄ" борги!


Спасипо КП "ДЕЗ",
За то что они есть!
Пусть вы еще не поняли
Но нам нужны, нужны они!
=D ©DreaMeR 2008г.
 
Форум » Оценка работы КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая. » Оценка работы КП "Дирекция единого заказчика", г.Лозовая. » Кого це КП "ДЄЗ" найняло вибивати борги з громадян міста (Група компаній "Український центр нерухомої власності")
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024