Приветствую Вас Гость | RSS Понедельник
29.04.2024, 02:55
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » Архив материалов

Эксперты и комментаторы все чаще склонны, говоря об отношениях между Банковой и Грушевского, употреблять слово «конфликт».


Поводов достаточно – это и приватизация, и тендерный вопрос, и газовая сфера. Однако, как это часто бывает, подобные разговоры богаты на преувеличения, где желаемое выдается за действительное. Пример – газовая сфера. Несмотря на критику Юлии Тимошенко со стороны Президента и его команды, попытку изъять из ее компетенции газовые переговоры с Россией, стратегическое видение развития газового рынка Украины и отношений с «Газпромом» у Президента и премьера практически совпадает.

Об этом свидетельствует хотя бы тот факт, что договоренности Президентов о создании двух СП, которые и будут контролировать рынок газа в Украине – это во многом римейк проекта ЗАО «Оптовый рынок газа», которую Юлия Тимошенко продвигает с 2000 года еще в бытность вице-премьером по ТЭК. Во время последнего визита в Москву Юлия Тимошенко продемонстр ... Читать дальше »

Просмотров: 1058 | Добавил: dez | Дата: 21.02.2008 | Комментарии (0)

Польща залишається прихильником інтеграції України в європейські структури. Про це в інтерв’ю «Главреду» сказав віце-маршалок польського сейму Стефан Нєсьоловськи.

«Що стосується нашої активності та підтримки України, то ми залишаємося прихильниками інтеграції України в європейські структури, у цьому полягає і наш інтерес», — сказав він.

Водночас Нєсьоловськи зазначив, що Польща підтримає будь-яке рішення України, яке буде прийнято демократичним шляхом. «Звичайно, хотілося б, аби це рішення було у дусі «Нашої України», а не Партії регіонів», — додав він.

На питання, чи впливатиме Польща на позицію західноєвропейських членів НАТО і чи переконуватиме їх дати Україні позитивну відповідь стосовно ПДЧ в НАТО на Бухарестському саміті, Нєсьоловськи сказав: «Активності з польського боку слід чекати насамперед під час голосування з питання прийняття України в НАТО. Воно в ... Читать дальше »

Просмотров: 1241 | Добавил: dez | Дата: 21.02.2008 | Комментарии (0)

У січні 2008р. населенням області сплачено за ЖКП (включаючи погашення боргів попередніх періодів) 174,2 млн.грн., що склало 75,8% від нарахованих за місяць сум. Заборгованість протягом місяця збільшилась на 6,2% і на кінець січня склала 950,3 млн.грн.

В області у січні підприємствами-надавачами послуг було укладено 477 договорів на погашення реструктуризованої заборгованості на суму 489,9 тис.грн., у частині погашення такої заборгованості населенням з початку року сплачено 709,5 тис.грн.

За січень сума боргу збільшилась: за платежі з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – на 2,3%; за централізоване водопостачання – на 1,5%; за водовідведення – на 1,2%; за централізоване опалення – на 6,7%; за газопостачання – на 14,1%; за вивезення побутових відходів – на 4,4%; за електроенергію – на 1,9%.

В загальній сумі заборгованості за житлові та комунальні послуги найбільшу питому вагу має заборгованість мешканців обласного центру. На кін ... Читать дальше »
Просмотров: 1095 | Добавил: dez | Дата: 21.02.2008 | Комментарии (0)

Чисельність наявного населення Харківської області, за оцінкою, на 1 січня 2008р. становила 2795,9 тис.осіб*, в тому числі міського 2227,4 тис.осіб та сільського 568,5 тис.осіб. За 2007р. загальна чисельність населення зменшилась на 16,2 тис.осіб, або на 0,6%. Зміна чисельності населення відбулась за рахунок природного скорочення
(-20,2 тис.осіб) та міграційного приросту (4,0 тис.осіб).

(тис.осіб)

... Читать дальше »
Просмотров: 1485 | Добавил: dez | Дата: 20.02.2008 | Комментарии (0)
Наявне населення
Харківська область 2795,9
міські поселення 2227,4
сільська місцевість 568,5
м.Харків 1457,8
м.Ізюм 53,7
міськради
Куп’янська 59,2
Лозівська 69,3

Спільне підприємство «УкрГаз-Енерго» закликає Кабінет Міністрів не заполітизовувати процес погашення національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» заборгованості перед СП за поставлений раніше природний газ. Про це Українським Новинам повідомила прес-служба компанії.

«УкрГаз-Енерго» стурбоване заявами першого віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова і керівництва «Нафтогазу України» про погашення заборгованості за газ.

Компанія наголошує, що неодноразово повідомляла про свою офіційну позицію і неухильно її дотримується: згідно з вимогами нормативних актів Кабміну, компанія не має права безкоштовно постачати газ і оформлює його передачу в день перерахування коштів. «Такий підхід також цілком відповідає позиції, проголошеній керівництвом НАК «Нафтогаз України», — жоден документ не може бути підписаний «заднім числом», — ідеться у повідомленні.

Зокрема, акт прийому-передачі газу на суму ... Читать дальше »

Просмотров: 1091 | Добавил: dez | Дата: 20.02.2008 | Комментарии (0)

Під час брифінгу керівник Головної служби забезпечення зв'язків з Верховною Радою України і Кабінетом Міністрів України Ян Берназюк повідомив, що «позиція Президента залишається незмінною: він підтримає проект Закону про державні закупівлі тільки в тому разі, якщо будуть вирішені основні проблеми - це ліквідація Тендерної палати і Міжвідомчої комісії, позбавлення господарюючих суб'єктів монопольного права на надання послуг у цій сфері». Про це «Главреду» повідомила прес-служба глави держави.

Берназюк додатково підкреслив, що підтримку Президента України отримає лише той законопроект, який влаштовуватиме органи місцевого самоврядування, всіх розпорядників бюджетних коштів у цілому, а також профспілки. «Тільки після цього Президент зможе підписати такий проект закону», - заявив він, додавши, що документ, який не вирішуватиме згаданих проблем, які сприяють тіньовим надприбуткам, не буде підписаний главою держави. ... Читать дальше »

Просмотров: 1277 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

Коментуючи ситуацію з інфляцією, яка за підсумками січня в Україні склала 2,9%, голова облдержадміністрації Арсен Аваков відзначив, що січень - дуже нетиповий місяць для таких макророзрахунків. "До обласного бюджету в січні поступили на 68% більше коштів, ніж за аналогічний період минулого року. Фантастична цифра, і теж дуже незбалансована. Тому по січню рахувати не варто", - підкреслив керівник області.

Крім того, за словами Арсена Авакова, попередній Кабінет Міністрів заклав дуже серйозну інфляційну підставу для підвищення ціни на газ. І тепер це починає поступово проявлятися. Керівник області упевнений, що тут необхідні компенсаторні заходи.

Голова облдержадміністрації також звернув увагу, що на ключові види витрат, перш за все, енергетичні, особливо вплинути неможливо. "На світовому ринку, безумовно, росте і нафта, і газ. І це об'єктивна причина. І потрібно балансувати це зростання можливостями, які є у України, і, які вона розвиватиме", - відзначив к ... Читать дальше »
Просмотров: 1093 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

У Києві проходить перший раунд переговорів між керівництвом Харківської області і НАК "Нафтогаз України" з питання розробки і підписання Договору про соціальну співпрацю. Сьогодні голова облдержадміністрації Арсен Аваков провів зустріч з головою правління Національної акціонерної компанії Олегом Дубиною й обговорив з ним низку питань.

Як повідомив Арсен Аваков, сторони домовилися, що на території Харківщини соціальні зобов'язання НАКа, включені у майбутній Договір, виконуватимуть дочірні структури компанії. Як підкреслив керівник області, сьогодні вже почалися переговори з дочірньою компанією "Укргаздобича".

Арсен Аваков також не виключив, що всі узгодження по конкретних об'єктах, фінансам і термінам будуть завершені протягом місяця, після чого Договір буде підписаний.

Нагадаємо, Харківська облдержадміністрація щорічно укладає подібні угоди про співпрацю з НАК "Нафтогаз України". Компанія бере участь у будівництві й реконструкції об'єктів соціальної ... Читать дальше »
Просмотров: 1155 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

Днепропетровский горисполком призывает предприятия, предоставляющие услуги парковки в городе, отменить незаконное увеличение тарифов на парковку на 33-67%, с 1,5 гривны до 2-2,5 гривны в день.

Об этом говорится в сообщении горсовета, текстом которого располагают Українські Новини.

Согласно сообщению, в понедельник на совещании с представителями коммунальных и частных парковок города об этом заявил мэр Днепропетровска Иван Куличенко.

Куличенко поручил транспортному управлению до конца недели выяснить, почему тариф на всех парковках города в феврале вырос до 2-2,5 гривны/день без согласования с городской властью.

"Все факты по повышению тарифа сообщайте лично мне в приемную", - сказано в сообщении с ссылкой на Куличенко.

По данным горсовета, стоимость парковки, согласно решению горсовета от 25 апреля 2007 года, должна составлять 1,5 гривны/день, из которых 0,51 гривны - городской сбор, 0,99 - оплата услуг предприятия.

Как сообщало агентс ... Читать дальше »

Просмотров: 1053 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

Сейчас в Харьковской области нет проблем с газом, а значит, ни городу, ни региону не грозит отключение горячей воды или отопления. Об этом  заявил первый вице-губернатор Владимир Бабаев, сообщает МедиаПорт.

«Сегодня пока проблем никаких нет. Повысились платежи, вышли на уровень 71% по районам области», - сказал он. 

На вопрос о том, есть ли проблемы у «Харьковских тепловых сетей», Бабаев ответил: 

- Пока об отключении речи нет. Они повысили платежи до 53 %, если будут и эту неделю повышать, значит, все будет нормально

- То есть, 20 февраля Харьков будет с горячей водой? 

- Вы не задавайте провокационных вопросов. Я не вижу сейчас проблем, чтобы отключать ХТС сегодня

Напомним, что в пятницу вице-губернатор Олег Шаповалов заявил, что «Харьковтрансгаз» получил письмен ... Читать дальше »

Просмотров: 1186 | Добавил: dez | Дата: 18.02.2008 | Комментарии (0)

В прес-центрі "Майдан Свободи" відбулася прес-конференція голови Лозівської райдержадміністрації Сергія Зеленського, під час якої він поінформував журналістів про стан справ у районі, а також проаналізував проблеми, якими переймаються лозівчани.

Зокрема, керівник району зазначив, що за останні 3 роки на Лозівщині газифіковано 6 населених пунктів, побудовано майже 74 км газових мереж. В цілому, в районі вже газифіковано 43 населених пункти, що становить 63%.

Сергій Зеленський підкреслив, що основна галузь економіки району – сільське господарство. Сільськогосподарську діяльність зараз здійснюють 29 сільгосппідприємств та 30 фермерських господарств.

Серед основних проблем, якими щільно займається районна влада – це впровадження енергозберігаючих технологій, забезпечення сталого функціонування житлово-комунального комплексу, а також освіти, медицини, культури.
Просмотров: 1085 | Добавил: dez | Дата: 18.02.2008 | Комментарии (0)

Президент Виктор Ющенко призывает председателя донецкой областной государственной администрации Владимира Логвиненко улучшить ситуацию с оплатой за энергоносители.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Президента.

Президент обратил внимание председателя на то, что в январе предприятия коммунальной теплоэнергетики Донецкой области рассчитались за природный газ только на 53%.

Ющенко поручил Логвиненко обеспечить погашение задолженности по заработной плате работникам экономически активных предприятий до конца текущего года.

Он также обязал Логвиненко проинформировать жителей области и его лично об исполнении поручений.

"Считаю, что поставленные облгосадминистрации задания являются реальными. Об их выполнении проинформируйте жителей области и меня лично", - передает пресс-служба слова Президента.

Кроме того, Ющенко обсудил с Логвиненко проблемы социальной защиты детей-сирот.

Как сообщало агентство, 14 февраля Ющенко призвал во ... Читать дальше »

Просмотров: 984 | Добавил: dez | Дата: 18.02.2008 | Комментарии (0)

Проблема держзакупівель цього тижня стала центром запеклих політичних дискусій та обміну взаємними докорами між «НУ—НС», ПР, БЮТ, Блоком Литвина і президентським секретаріатом. Приводом до «війни всіх проти всіх» стало прийняття парламентом за основу законопроекту про держзакупівлі №1476-д. Він «пройшов» завдяки 282 голосам БЮТ, ПР і КПУ. При повному бойкоті з боку Блоку Литвина і «НУ—НС».

Чому ж після цього основні гравці стали перекладати один на одного відповідальність за його прийняття? Куди зрушив, за висловом спікера Арсенія Яценюка, «віз» тендерних проблем? Кого слід звинувачувати у вибраному напрямі? І що робити, якщо він помилковий?

Що сталося?

Злощасний законопроект комітет ВР на чолі з комуністом О.Ткаченком спішно схвалив тиждень тому. Після то ... Читать дальше »

Просмотров: 1177 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Зростання заробітних плат і соціальних виплат, не пов’язане з продуктивністю праці, не рятує від зростання цін, а підстьобує інфляцію

«Прилетит к нам волшебник в голубом вертолете и бесплатно покажет кино…» Можливо, саме на чарівника розраховували чиновники, коли бадьоро рапортували про чергове підвищення заробітних плат і соціальних виплат, відірване від реальних результатів і показників економічного розвитку країни. Перша хвиля просто-таки обвального підвищення цін практично «на все» обрушилася на країну восени минулого року, що, втім, як показав час, було лише першим тривожним дзвіночком. Те, що «безкоштовного кіно» не буває, повною мірою підтвердив січень 2008 року, який став провісником другої хвилі практично тотального підвищення цін передусім на продовольство.

Автору вдалося дістати доступ і проаналізувати обновлені січневі прайс-листи н ... Читать дальше »

Просмотров: 1183 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

«Ми вітаємо підписання керівниками України клопотання про приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО на Бухарестському саміті Альянсу», — заявив в інтерв’ю «ДТ» міністр закордонних справ Литви Пятрас Вайтекунас. Литовський уряд, за словами міністра, має намір твердо підтримувати цю зовнішньополітичну ініціативу Києва.

«На наш погляд, приєднання України до Плану відповідає інтересам як вашої країни, так і всього євроатлантичного співтовариства», — вважає глава литовського зовнішньополітичного відомства.

При цьому він позитивно оцінює шанси України на приєднання до ПДЧ, хоча не впевнений, що це трапиться саме на саміті в Бухаресті. «Думаю, ми досягнемо всередині НАТО консенсусу щодо цього питання, — зазначив Пятрас Вайтекунас. — Що ж стосується шансів України приєднатися до ПДЧ у Бухаресті, ... Читать дальше »

Просмотров: 1075 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Компанії «Воля-Кабель» інкримінують монополізм на столичному ринку послуг кабельного телебачення і широкосмугового Інтернету. І вже в п'ятницю спливає 10-денний термін, даний Антимонопольним комітетом України «Волі» на виправлення.


Поштовхом до обурення антимонопольників стала та сама ще не забута подія, яка обурила переважну більшість столичних обивателів, що користуються послугами «Волі». А саме: відключення від віщання одного з найбільших столичних масивів – Троєщини. Як вже писав «Главред», одного чудового дня» всі жителі району, які не перейшли на цифрове телебачення, виявили відсутність сигналу. Причому трапилася ця неприємність на вихідних, коли Call-центр компанії не працював. Як, втім, і контролюючі органи, які повинні були б присікти цей нечуваний волюнтаризм монополіста.

Отже, в кінці 2007 року компанія «Воля-Кабель» оголосила про тотальне переведення своїх абонентів «на цифру» і повну відмову від аналогового телебачення найбл ... Читать дальше »

Просмотров: 1195 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Черкасский городской исполнительный комитет продлил карантин в школах города до 24 февраля включительно из-за эпидемии гриппа и повышения уровня заболеваемости острыми респираторными вирусными инфекциями.

Об этом Українським Новинам сообщила пресс-служба горисполкома.

"Чрезвычайная противоэпидемическая комиссия горисполкома объявила с 15 февраля в городе состояние эпидемии гриппа", - говорится в сообщении пресс-службы.

Горисполком также закрыл на карантин до 24 февраля все музыкальные и художественные школы города и все внешкольные учебно-воспитательные заведения.

Кроме того, горисполком запретил до 24 февраля проведение культурно-массовых мероприятий в детских коллективах, и ввел временный запрет на показ в кинотеатрах и театрах детских фильмов и спектаклей для детей.

Как сообщало агентство, Черкассы закрыли школы на карантин с 8 февраля до 17 февраля из-за повышения уровня заболевания гриппом и острыми респираторными вирусными инфекциями. ... Читать дальше »

Просмотров: 1605 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Візит прем'єра Юлії Тимошенко до Москви 21 лютого перебуває на межі зриву. Як повідомляють джерела Української правди, в п'ятницю, 15 лютого глава секретаріату президента Віктор Балога надіслав листа Тимошенко, в якому просить її скасувати візит до Москви у зв'язку з тим, що там буде президент.

«Попри те, що саміт лідерів СНД в Москві відбудеться 22 лютого, Ющенко ухвалив рішення поїхати до Росії 21 лютого – тобто того дня, коли має відбутися візит Тимошенко», – відзначив співрозмовник «Української правди».

За словами джерел, МЗС надіслало до Москви листа про скасування візиту Тимошенко, про що прем'єр дізналася від посла Росії в Україні Віктора Черномирдіна. Натомість у прес-службі Міністерства закордонних справ повідомили, що не володіють інформацією з цього приводу.

Співрозмовники з оточення Тимошенко стверджують, що зараз опрацьовується два варіанти розвитку подій – повторне перенесення ві ... Читать дальше »

Просмотров: 1121 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Комітет з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики рекомендує Верховній Раді відхилити законопроект про Національну комісію України з контролю за впровадженням, функціонуванням та удосконаленням Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги

(Інформаційне управління)

 

... Читать дальше »

Просмотров: 1336 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Законопроектом (реєстр. № 1237) пропонується доповнити перелік операцій, які не є об´єктом оподаткування, операціями з надання комунальних послуг фізичним особам, бюджетним установам, незареєстрованим платникам цього податку, а також житлово-експлуатаційним конторам, іншим подібним установам і організаціям, що здійснюють збір коштів від покупців з метою подальшого їх перерахування продавцям таких послуг.

Як зауважили члени Комітету, така пропозиція порушує загальноприйняті принципи справляння податку.

Голова Комітету С.Терьохін зазначив, "що прийняття цього законопроекту може зовсім і не привести до зменшення вартості комунальних платежів". Він зауважив, що "при такому звільнені суми податку на додану вартість, сплачені постачальникам матеріально-технічних ресурсів та послуг, пов´язаних з їх поставкою, не відноситимуться до податкового кредиту, а включатимуться ... Читать дальше »

Просмотров: 1096 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

С 20 февраля Харьков может остаться без горячей воды. Как сообщили корреспонденту УНИАН в пресс-службе Харьковской облгосадминистрации, об этом заявил заместитель председателя ОГА Олег ШАПОВАЛОВ на областном селекторном совещании.

Он отметил, что в ОГА поступило распоряжение Президента Украины Виктора ЮЩЕНКО о необходимости ликвидировать долги за газ до 1 марта. В связи с этим облгосадминистрация выставила всем должникам жесткое требование – рассчитаться за топливо. Заместитель председателя ОГА предупредил, что всем, кто не уплатит долг, будут отключать газоснабжение.

В Харьковской области задолженность за топливо имеют все районы области и город Харьков, хозрасчетные предприятия, предприятия местных бюджетов, предприниматели и население.

Больше всего задолжали коммунальные предприятия, в их числе, в частности, некоторые подразделения КП «Вода» и КП «Харьковские тепловые сети». В ОГА отмечают, что э ... Читать дальше »

Просмотров: 1125 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

На сьогодні Мінекономіки за участю зацікавлених центральних органів виконавчої влади розробило і подало до Кабінету Міністрів України проект плану антиінфляційних заходів, які спрямовані на:

- посилення ефективності грошово-кредитної та бюджетної політики в напрямку зниження інфляційного тиску, сформованого надлишковим попитом;

- зменшення тимчасових дисбалансів на продовольчих ринках, недопущення необґрунтованого підвищення цін на окремі соціально важливі товари;

- підвищення ефективності адміністрування цін (тарифів) на продукцію (послуги) суб’єктів природних монополій та посл ... Читать дальше »

Просмотров: 1141 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов заявив сьогодні на брифінгу, що Блок Юлії Тимошенко підготує та внесе до Верховної Ради України законопроект, що передбачає скасування всіх змін до закону “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”, які вносились в період 2005-2007 років. “Це, - підкреслив Перший віце-прем’єр, - дозволить припинити дискусії навколо законодавства, що регламентує тендерні закупівлі”.

Олександр Турчинов пояснив, що у разі ухвалення цього закону Тендерну палату у тому вигляді, в якому вона зараз існує, фактично буде ліквідовано. При цьому він підкреслив, що Блок Юлії Тимошенко робить цей крок для того, “щоб не було ніяких спекуляцій і закидів на адресу депутатів фракції БЮТ щодо тіньової співпраці з Парті ... Читать дальше »

Просмотров: 1071 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Заступник голови облдержадміністрації Олег Шаповалов прокоментував публікацію на Інтернет-сайті "Українська правда", в якій говориться про те, що Дочірня компанія "Нафтогазу" "Газ України" надала доручення облгазам щодо обмеження газопостачання найбільшим теплопостачальним підприємствам – боржникам, серед яких є Харківське Обласне комунальне підприємство теплових мереж, що обслуговує Харківський район, і КП "Харківські теплові мережі".

Заступник керівника області підтвердив, що на сьогоднішній день в області склалася складна ситуація щодо розрахунків за енергоносії. За його словами, є доручення Президента щодо погашення заборгованості до 1 березня, а також доручення Прем’єр-міністра про підготовку до наради під її головуванням з питань розрахунків за спожитий природний газ та теплову енергію.

Що стосується ДК "Газ України", яка почала перекривати газ, то Олег Шаповалов повідомив, що на сьогоднішній день "Харківтрансгаз" отримав письмове доручення від свог ... Читать дальше »
Просмотров: 1127 | Добавил: dez | Дата: 16.02.2008 | Комментарии (0)

Україна почне погашення боргу за російський газ з 14 лютого 2008 р., заявив сьогодні Президент України Віктор Ющенко на прес-конференції за підсумками засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін, передає РБК-Україна. Президент РФ Володимир Путін підтвердив, що українські партнери почнуть погашення боргу найближчим часом. Крім того, за його словами, сторони сьогодні узгодили основні принципи співпраці в газовій сфері на 2008 р. і короткострокову перспективу.

Згідно з досягнутими домовленостями, борг за постачання газу на Україну погашатиметься виходячи з ціни 179,5 дол. за 1 тис. кубометрів за газ, поставлений в країну з 1 січня 2008 р. За газ поставлений в листопаді-грудні 2007 р. Україна розраховуватиметься за ціною минулого року - 130 дол. за 1 тис. кубометрів. За словами Ющенка, "Нафтогаз України" досі не має в своєму розпорядженні договору про об'єми постачань газу в листопаді-грудні 2007 р. Тому розрахунки по б ... Читать дальше »

Просмотров: 1147 | Добавил: dez | Дата: 12.02.2008 | Комментарии (0)

Верховна Рада України прийняла у першому читанні проект закону про внесення змін до Закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти"
(Інформаційне управління)