Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 18:10
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Январь » 12

- Конкуренція, яку можна вважати одним з каталізаторів розвитку ринкового середовища, схоже, важко приживається у вітчизняній житлово-комунальній галузі. Що стоїть на заваді? Чому реформування ЖКГ відбувається через силу? На ці запитання відповідає Олексій Кучеренко, Міністр з питань житлово-комунального господарства України.

 

- Те, що ми спостерігали до цього часу, можна назвати лише певним еволюційним процесом нормативно-правової бази, яка має регулювати відносини в ЖКГ. Практично ні в кого не залишилось сумнівів, що  подальше пробуксовування в реформуванн ... Читать дальше »

Просмотров: 1125 | Добавил: dez | Дата: 12.01.2008 | Комментарии (0)

„Уряд вирішив дати цій програмі додатковий поштовх, адже вона не просто має право на існування, її актуальність з кожним роком зростає, оскільки інфраструктура як житлово-комунального господарства, так і житлового фонду стає дедалі гірше", - про це повідомив мінстр Олексій Кучеренко під час прес-конференції 11 січня 2008 року

Міністр відзначив, що кожна четверта родина, яка проживає в Україні, так чи інакше потребує покращення житлових умов, а 75 мільйонів кв.м житла є застарілим.

Кучеренко наголосив, що сьогодні Міністерство ставить перед собою завдання: з галузевого перетворитися на функціональне. Зокрема, однією з найоголовніших його функцій має стати регулювання житлової політики.

Міністр також повідомив, що зараз Мінистерство готує законопроект "Про основні принципи житлової політики".

„Оскільки те, що ми спостерігали до цього часу, можна назвати лише певним еволюційним процесом розвитку нормативно-правової бази, яка має регулювати стосунки ... Читать дальше »

Просмотров: 1154 | Добавил: dez | Дата: 12.01.2008 | Комментарии (0)

 
"Заступник міністра ЖКГ поставив у приклад всім областям України роботу Харківської облдержадміністрації з ліквідації аварії в місті Первомайський". Олег Шаповалов  
Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Олег Шаповалов, 11 січня поточного року відбулася республіканська селекторна нарада, яку провів перший заступник міністра житлово-комунального господарства України Орест Лотоцький. За словами Олега Шаповалова, у ході наради Орест Лотоцький відмітив позитивну роль Харківської облдержадміністрації з оперативної й ефективної ліквідації наслідків аварії на системі теплопостачання в місті Первомайський Харківської області 4 січня 2008 року.

Заступник міністра ЖКГ, який свого часу приймав особисту участь у ліквідації наслідків техногенної аварії в місті Алчевську, поставив у приклад всім областям України роботу Харківської облдержадміністрації. Орест Лотоцький також висловив ... Читать дальше »
Просмотров: 1037 | Добавил: dez | Дата: 12.01.2008 | Комментарии (0)

24 населенных пункта Борщевского и Гусятинского районов Тернопольской области остались без электроснабжения в результате повреждения линии электропередач.

Об этом Українським Новинам сообщила пресс-служба облгосадминистрации.

Отключены от электроснабжения 9 населенных пунктов в Борщевском районе, 17 населенных пунктов в Гусятинском районе, города Гусятин, Хоростков и Чертков.

Авария произошла около 3:00 12 января.

По состоянию на 9:00 ремонтные бригады возобновили электроснабжение в школах, больницах, детских садах.

Причина аварии устанавливаются.
 
Просмотров: 1070 | Добавил: dez | Дата: 12.01.2008 | Комментарии (0)

Харьковская телекомпания "Агентство телевидения "Новости" (АТН) заявила о нападении на ее съемочную группу охранника входящего в группу средних Мегабанка (Харьков).

Об этом телекомпания сообщила в своем выпуске новостей.

Как сказано в сюжете, журналист Екатерина Морозова и оператор Артур Капинус приехали в офис Мегабанка на ул. Артема, чтобы получить комментарии специалистов по кредитам для подготовки материала о кредитовании покупки жилья.

По словам Морозовой, она собиралась подойти к руководству банка и согласовать этот вопрос.

Около банка к съемочной группе подошла пенсионерка и сказала, что накануне она шла в банк получать пенсию, и ей входной дверью отбило палец.

"Женщина очень просила о помощи, так как лечение ей обходится слишком дорого, и она рассчитывала привлечь с помощью телевидения внимание к своей проблеме", - сказано в сюжете.

В этот момент к съемочной группе вышел охранник "Мегабанка", который попросил не снимать вывеску ... Читать дальше »

Просмотров: 1500 | Добавил: dez | Дата: 12.01.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024