Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 09:03
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Январь » 14
Взимку зростає кількість пожеж та трагічних випадків на них з причини порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення.

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації нагадує деякі основні правила користування нагрівальними приладами. Перед включенням газових приладів необхідно провітрити приміщення і на весь час роботи залишати кватирку відчиненою.

Перевіряти положення кранів на приладах і перед ними, вентиль на балоні. Спочатку слід підносити вогонь до пальника і тільки після цього відкрити кран на газовому приладі. Перш, ніж запалити пальники духовки газової плити, необхідно провітрити її помахом дверцят, або залишити відчиненою на 5-7 хвилин. Перед користуванням газовою колонкою слід перевірити тягу у димарі та вентиляційному каналі. Якщо тяги немає, то користуватися колонкою не можна, щоб не отруїтися продуктами згоряння газу. Якщо пальник газової колонки горить під час зниження напору холодної води або під час ... Читать дальше »
Просмотров: 2095 | Добавил: dez | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

На переконання міністра О.Кучеренка, проблема ЖКГ в Україні, перш за все, пов’язана з відсутністю професійних власників об’єктів житлового господарства на місцях.

„Можна говорити про що завгодно: про тарифи, про аварійний стан житла, про інші проблеми, але для ЖКГ головним залишається те, що на місці має бути ефективный власник комунальної власності - водоканал, тепломережі. Тому саме створення інституту ефективних власників як об’єктів ЖКГ, так і житлового фонду визначено одним з найголовніших пріоритетів діяльності Міністерства”,- підкреслив міністр.

Він також зауважив, що співпрацю з органами місцевого самоврядування Міністерство будуватиме за принципами „жорсткого партнерства”. І якщо місцева влада буде неспроможною забезпечити належний рівень послуг в сфері ЖКГ, то з такої ситуації може бути два виходи: або зміна власника ( у тому числі передання комунальних об’єктів в концесію), або надання громаді права на дострокові перевибори голів місцевих органів влади, як ... Читать дальше »

Просмотров: 1253 | Добавил: dez | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Около 230 тыс. человек остались без водоснабжения 13 января из-за аварии на трубопроводе в Кременчуге Полтавской области.

Об этом Українським Новинам сообщил представитель пресс-службы городского исполнительного комитета Кременчуга.

"Из-за аварии на водогоне диаметром 1 200 мм практически весь город на Старый Новый год остался без питьевой воды, - сказал он.

По данным мэрии, в ликвидации аварии задействованы работники коммунального предприятия "Кременчугводоканал", которые сейчас открыли водоснабжение через аварийный водогон.

В частности, для возобновления подачи питьевой воды в Кременчуге 14 января утром задействовали другую магистраль, диаметром 800 мм.

"Начато возобновление водоснабжения города. 14 января специалисты КП "Кременчугводоканал" обещают возобновить снабжение питьевой воды во всех районах Кременчуга", - сказал представитель горисполкома.

Он отметил, что неудобство состоит в том, что уменьшилось давление при подаче питьево ... Читать дальше »

Просмотров: 1118 | Добавил: dez | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024