Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 07:46
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Март » 5 » 05.03.08 Інформація про проведення урочистого прийому голови облдержадміністрації А.Авакова до Дня працівників житлово-комунального господар
05.03.08 Інформація про проведення урочистого прийому голови облдержадміністрації А.Авакова до Дня працівників житлово-комунального господар
19:18
Дата проведення 13 березня 2008 року, 12-00.

Місце проведення - м. Харків, вул. Сумська, Будинок рад, 2 пов., мала зала засідань.


13 березня 2008 року о 12-00 в малій залі засідань Будинку рад відбудеться прийом голови обласної державної адміністрації А.Б.Авакова представників кращих підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який щорічно відзначається в третій вихідний березня (16 березня 2008 р.).

На зустрічі будуть присутні:
- начальники галузевих управлінь облдержадміністрації,
- керівники та кращі працівники підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення області.

З привітальним словом до працівників галузей звернеться голова облдержадміністрації Арсен Борисович Аваков.

В привітанні буде відмічено, що сфера житлово-комунальних послуг є одна з найважливіших соціально значимих складових економіки області. Вона визначає комфортність життя людей і, як наслідок, їх соціальне самопочуття.

Приємно усвідомлювати, що взимку в квартирах і будинках харків'ян було тепло і затишно, цілодобово подається питна вода. З кожним роком все більше вулиць міст і райцентрів області освітлено. Усі ці зміни породжують радість і впевненість у житті людей, надію на те, що влада є і вона працює.

Але, ми ще знаходимося на шляху досягнення головної мети - розвитку сфери послуг до європейського рівня організації і культури обслуговування. Такий шлях розвитку - це і є головна задача підприємств житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення області в реалізації пріоритетної задачі - поліпшення якості і підвищення стандартів життя людей.

У 2007 році в області продовжувалося реформування житлово-комунального господарства відповідно до напрямків, передбаченими Загальнодержавною програмою реформування і розвитку цієї сфери на 2004 - 2010 роки.

Упровадження нових форм управління в сфері утримання житла відбувається переважно шляхом створення служб єдиного замовника ( м. Лозова, Чугуїв, Куп’янськ, Харків), управдомів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, яких на початок цього року в області діяло більш 300.

У реформування житлово-комунальної сфери активно включилися приватні підприємці, які на конкурсній основі все більш активно обслуговують та ремонтують житло, надають послуги з вивозу побутових відходів, надають послуги з водопостачання та теплопостачання. І це тільки початок реального процесу реформування.

Йде велика робота по технічному переоснащенню житлово-комунального господарства за рахунок державних і місцевих субвенцій та бюджетних програм. Усього на вирішення цих питань в 2007 році було використано 541 млн.грн.

Постійно зростає кількість введення нового житла, так в минулому році в області при плані 460 тис.кв.м було введено 537тис.кв.м. У поточному році заплановано ввести не менш 550 тис. кв. м. житла.

Щодня населення області користується широким спектром послуг підприємств служби побуту - хімчистками, перукарнями, ательє шиття і ремонту одягу, майстернями ремонту побутової техніки, пральнями, лазнями й іншими видами послуг.

Завдяки виконанню діючих в області Концепції і Перспективного плану розвитку мережі побутових підприємств області на 2006 - 2010 роки, у минулому році мережа підприємств побуту області збільшилася на 555 одиниць і склала на початок цього року 6698 одиниць, 36,3 % з яких функціонує у сільській місцевості.

У результаті відкриття нових об'єктів побуту і розвитку діючих підприємств за минулий рік в області створено близько 1000 нових робочих місць.

Обсяг побутових послуг по області склав 153,5 млн.грн. і виріс, у порівнянні з 2006 роком, на 23,8%.

Серед районів і міст області найвищі показники росту обсягів послуг забезпечені у Валківському районі - ріст у 3,5 рази, Вовчанському - у 2 рази, у Харківському, Барвінківському районах і місті Люботині - більше чим у півтора рази.

Суттєво зросла мережа побуту в Борівському районі області - на 20 одиниць, у Красноградському та Лозівському - на 50, в містах Куп'янськ - на 47, Харків - на 206 одиниць.

Буде відзначено, що керівництво області усвідомлює те, що за
результатами роботи працівників галузі, люди оцінюють ефективність роботи органів влади, її здатність створювати належні умови для нормальної життєдіяльності і розвитку суспільства, кожної людини.

Облдержадміністрація й обласна рада постійно тримають у полі зору питання розвитку житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення регіону і чітко розуміють, що невирішених питань і проблем у галузях ще багато.

А.Б.Аваков поздоровить учасників прийому з наступаючим професійним святом і побажає їм і їх родинам світу і злагоди, здоров'я, благополуччя, професійних успіхів на благо Харківської області та України!

На прийомі кращі працівники галузі будуть нагороджені Почесними грамотами, Подяками облдержадміністрації та цінними подарунками (годинниками).

Нагороди вручатиме голова облдержадміністрації А.Б.Аваков.

Начальник Головного управління
житлово-комунального
господарства та розвитку
інфраструктури
облдержадміністрації

А.Бесараб


Начальник Головного управління
економіки облдержадміністрації

А. Дуленко

Просмотров: 1164 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024