Приветствую Вас Гость | RSS Четверг
02.05.2024, 14:48
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Март » 28 » 28.03.08 Віктор Ющенко вважає, що роботі уряду ще рано давати оцінку
28.03.08 Віктор Ющенко вважає, що роботі уряду ще рано давати оцінку
15:15
Президент України Віктор Ющенко вважає, що роботі уряду під керівництвом Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко ще рано давати оцінку. Про це Глава держави сказав сьогодні на прес-конференції у Василькові Київської області, відповідаючи на запитання журналістів щодо його оцінки 100 днів роботи уряду. «100 днів – скоріше психологічна дата. Скажіть, будь ласка, що можна зробити за 100 днів, щоб сьогодні давати повну оцінку? – сказав В.Ющенко. – За цей час, очевидно, можна розподілити кабінети, розставити половину чи дві третини кадрів, сформулювати якісь завдання та підготуватися до нормальної програми дій».

«Я сказав би, що оцінку рано давати і рано підбивати підсумки з тих чи інших напрямків. Це ще лише початок роботи», – зауважив Президент.

На його переконання, не слід захоплюватись швидкими оцінками. Глава держави водночас наголосив, що бажає кожному українському уряду, в тому числі й чинному, принести користь нації та бути ефективним – незалежно від того, під якими прапорами він формується.

Віктор Ющенко підкреслив, що на нинішній уряд покладено багато сподівань і він, по суті, є візитною карткою української демократії. «Я хотів би, щоб ця демократія не торкалася проблем минулого, і політичних у тому числі, щоб вона себе чесно політично вела, щоб не формувалися знову і знову зради, які багато разів відкидали українські демократичні сили назад», – заявив Глава держави.

За словами Президента, він знає, що «є багато проектів, які опрацьовуються щоденно, і нічні консультації, і заїзди-приїзди до певних осіб від цієї влади, як на порядок денний вивести осіб учорашнього дня. Це є ганьба».

Президент також наголосив, що бажає, щоб демократична коаліція процвітала. «Я бажаю, щоб кожна людина, яка сьогодні представляє український уряд, добре розуміла, що сьогодні ще не розпочато відкритого, чесного діалогу, якого потребує українське суспільство. Він попереду. Але якщо ми є українські патріоти і відповідаємо за націю, я б дуже хотів, щоб цей діалог розпочався», – сказав В. Ющенко.

Також Президент сказав, що він хотів би, щоб «хвороба популізму навіки покинула українську політику».

На його переконання, зараз треба більше говорити про завдання й виклики, які стоять перед країною. «Переконаний, що тільки чесна, гідна розмова зі своєю нацією допоможе нам вийти з тих проблем, які є», – переконаний Глава держави.

Просмотров: 1026 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024