Приветствую Вас Гость | RSS Понедельник
13.05.2024, 04:18
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Февраль » 16 » 15.02.08 "На сьогодні мова про відключення Обласного комунального підприємства теплових мереж в Харківській області не йде". Олег Шаповалов
15.02.08 "На сьогодні мова про відключення Обласного комунального підприємства теплових мереж в Харківській області не йде". Олег Шаповалов
12:46
Заступник голови облдержадміністрації Олег Шаповалов прокоментував публікацію на Інтернет-сайті "Українська правда", в якій говориться про те, що Дочірня компанія "Нафтогазу" "Газ України" надала доручення облгазам щодо обмеження газопостачання найбільшим теплопостачальним підприємствам – боржникам, серед яких є Харківське Обласне комунальне підприємство теплових мереж, що обслуговує Харківський район, і КП "Харківські теплові мережі".

Заступник керівника області підтвердив, що на сьогоднішній день в області склалася складна ситуація щодо розрахунків за енергоносії. За його словами, є доручення Президента щодо погашення заборгованості до 1 березня, а також доручення Прем’єр-міністра про підготовку до наради під її головуванням з питань розрахунків за спожитий природний газ та теплову енергію.

Що стосується ДК "Газ України", яка почала перекривати газ, то Олег Шаповалов повідомив, що на сьогоднішній день "Харківтрансгаз" отримав письмове доручення від свого керівництва в "Укртрансгазі" щодо введення лімітів для споживачів Харківського регіону: "О першій годині дня вони розпочали знижувати обсяг відпуску природного газу на Харківську "ТЕЦ-5".

За словами Олега Шаповалова, сьогодні о 14 годині він провів нараду за участю представників управління енергетики облдержадміністрації, управління ЖКГ, керівництва "Харківтрансгазу", Харківської "ТЕЦ-5", керівництва міста Харкова і КП "Харківські теплові мережі".

"Ми домовились про те, що будуть надані пропозиції і графіки погашення заборгованості, після чого с цими пропозиціями облдержадміністрація готова провести переговори з ДК "Укртрансгаз" і НАК "Нафтогаз України" щодо зняття встановлених обмежень. Це стосується "Харківських теплових мереж",- сказав заступник голови облдержадміністрації.- Що стосується Обласного комунального підприємства теплових мереж, то хочу повідомити, що за нашою ініціативою було змінено керівництво цього підприємства. На сьогоднішній день на підприємстві призначений новий директор, новий головний інженер і новий головний бухгалтер. Тільки за тиждень у лютому це підприємство збільшило рівень розрахунків з 10% до 31%. Думаю, що до 20 лютого цей показник буде складати до 50%. Звертаю увагу на те, що на додаткових рахунках цього підприємства були виявлені кошти у сумі 640 тисяч гривень, які були негайно перераховані за спожитий природний газ. Робота по наведенню порядку на цьому підприємстві продовжується і, думаю, що за допомогою нового керівництва підприємство буде мати пристойний вигляд вже до 1 березня".

Олег Шаповалов також повідомив, що на сьогодні мова про відключення Обласного комунального підприємства теплових мереж в Харківській області не йде.
Просмотров: 1130 | Добавил: dez | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024