Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 14:34
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Февраль » 19

Під час брифінгу керівник Головної служби забезпечення зв'язків з Верховною Радою України і Кабінетом Міністрів України Ян Берназюк повідомив, що «позиція Президента залишається незмінною: він підтримає проект Закону про державні закупівлі тільки в тому разі, якщо будуть вирішені основні проблеми - це ліквідація Тендерної палати і Міжвідомчої комісії, позбавлення господарюючих суб'єктів монопольного права на надання послуг у цій сфері». Про це «Главреду» повідомила прес-служба глави держави.

Берназюк додатково підкреслив, що підтримку Президента України отримає лише той законопроект, який влаштовуватиме органи місцевого самоврядування, всіх розпорядників бюджетних коштів у цілому, а також профспілки. «Тільки після цього Президент зможе підписати такий проект закону», - заявив він, додавши, що документ, який не вирішуватиме згаданих проблем, які сприяють тіньовим надприбуткам, не буде підписаний главою держави. ... Читать дальше »

Просмотров: 1279 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

Коментуючи ситуацію з інфляцією, яка за підсумками січня в Україні склала 2,9%, голова облдержадміністрації Арсен Аваков відзначив, що січень - дуже нетиповий місяць для таких макророзрахунків. "До обласного бюджету в січні поступили на 68% більше коштів, ніж за аналогічний період минулого року. Фантастична цифра, і теж дуже незбалансована. Тому по січню рахувати не варто", - підкреслив керівник області.

Крім того, за словами Арсена Авакова, попередній Кабінет Міністрів заклав дуже серйозну інфляційну підставу для підвищення ціни на газ. І тепер це починає поступово проявлятися. Керівник області упевнений, що тут необхідні компенсаторні заходи.

Голова облдержадміністрації також звернув увагу, що на ключові види витрат, перш за все, енергетичні, особливо вплинути неможливо. "На світовому ринку, безумовно, росте і нафта, і газ. І це об'єктивна причина. І потрібно балансувати це зростання можливостями, які є у України, і, які вона розвиватиме", - відзначив к ... Читать дальше »
Просмотров: 1095 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

У Києві проходить перший раунд переговорів між керівництвом Харківської області і НАК "Нафтогаз України" з питання розробки і підписання Договору про соціальну співпрацю. Сьогодні голова облдержадміністрації Арсен Аваков провів зустріч з головою правління Національної акціонерної компанії Олегом Дубиною й обговорив з ним низку питань.

Як повідомив Арсен Аваков, сторони домовилися, що на території Харківщини соціальні зобов'язання НАКа, включені у майбутній Договір, виконуватимуть дочірні структури компанії. Як підкреслив керівник області, сьогодні вже почалися переговори з дочірньою компанією "Укргаздобича".

Арсен Аваков також не виключив, що всі узгодження по конкретних об'єктах, фінансам і термінам будуть завершені протягом місяця, після чого Договір буде підписаний.

Нагадаємо, Харківська облдержадміністрація щорічно укладає подібні угоди про співпрацю з НАК "Нафтогаз України". Компанія бере участь у будівництві й реконструкції об'єктів соціальної ... Читать дальше »
Просмотров: 1157 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)

Днепропетровский горисполком призывает предприятия, предоставляющие услуги парковки в городе, отменить незаконное увеличение тарифов на парковку на 33-67%, с 1,5 гривны до 2-2,5 гривны в день.

Об этом говорится в сообщении горсовета, текстом которого располагают Українські Новини.

Согласно сообщению, в понедельник на совещании с представителями коммунальных и частных парковок города об этом заявил мэр Днепропетровска Иван Куличенко.

Куличенко поручил транспортному управлению до конца недели выяснить, почему тариф на всех парковках города в феврале вырос до 2-2,5 гривны/день без согласования с городской властью.

"Все факты по повышению тарифа сообщайте лично мне в приемную", - сказано в сообщении с ссылкой на Куличенко.

По данным горсовета, стоимость парковки, согласно решению горсовета от 25 апреля 2007 года, должна составлять 1,5 гривны/день, из которых 0,51 гривны - городской сбор, 0,99 - оплата услуг предприятия.

Как сообщало агентс ... Читать дальше »

Просмотров: 1055 | Добавил: dez | Дата: 19.02.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024