Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 13:57
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Февраль » 06
Таке офіційне попередження співробітники НАК "Нафтогаз України" зробили заступнику голови облдержадміністрації Олегу Шаповалову, і про це він сьогодні повідомив на селекторній нараді, присвяченій розрахункам підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії і розрахункам споживачів за надані житлово-комунальні послуги.

У ході наради Олег Шаповалов підтвердив, що нинішня заборгованість Харківської області за газ є критичною. За його словами, загальний борг області за природний газ перед ДК "Газ України" складає 460 мільйонів гривень.

"При цьому, якщо подивитися на структуру заборгованості, буде видно, що всі без виключення комунальні підприємства, які працюють в області, в районах і містах районного значення (крім міста Харкова) мають 61 мільйон гривень заборгованості. Що стосується КП "Харківські Теплові Мережі", то вони напряму винні ДК "Газ України" 378 мільйонів гривень і, крім того, винні ТЕЦ за куплене у них тепло, для вироблення я ... Читать дальше »
Просмотров: 1118 | Добавил: dez | Дата: 06.02.2008 | Комментарии (0)

6 лютого у Міністерстві з питань житлово-комунального господарства відбулася узгоджувальна робоча нарада з доопрацювання наданих співвиконавцями зауважень до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про комплексну реконструкцію кварталів ( мікрорайонів) застарілого житлового фонду».

У нараді взяли участь представники Міністерства економіки України, Мінфіну, Мінюсту, Мінприроди, Мінрегіонбуду, Держземагентства. Перед присутніми виступив Міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Він наголосив, що проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду» розроблено на виконання доручення Кабінету Міністрів України щодо забезпечення реалізації урядової програми «Територія якісного життя» та розвитку іпотечних відносин.

Законопроектом передбачається врегулювання питання щодо: визначення поняття «суспільної потреби» та його застос ... Читать дальше »

Просмотров: 1110 | Добавил: dez | Дата: 06.02.2008 | Комментарии (0)

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку"
(Інформаційне управління)