Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
04.05.2024, 11:26
Форма входа
Главная Регистрация Вход Поиск
Меню сайта
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 382
Статистика
Главная » 2008 » Февраль » 22

20 февраля Харьковский горисполком принял первое в этом году решение о сносе деревьев. Под бензопилу пойдет 61 дерево на улице Сидора Ковпака.

 Городские власти утверждают, что взамен инвестор, для которого от зеленой поросли будет освобожден земельный участок, берет на себя обязательства высадить 305 деревьев ценных пород возрастом 8 лет.

Данная схема формально была задействована городскими властями еще в прошлом году. В 2007-ом практически на каждом заседании исполкома выдавались разрешения на снос деревьев. Однако известны лишь два случая, когда деревья высаживались. В ноябре при непосредственном участии городского головы и под пристальным вниманием видеокамер операторов региональных телеканалов высадили два десятка лип на площади Свободы. Еще один случай был зафиксирован в январе, когда на проспекте 50-летия СССР работники КП «Зеленстрой» высаживали деревья.

Всего по данным управления коммунального хозяйства в прошлом году было высажено ... Читать дальше »

Просмотров: 1063 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Юлія Тимошенко заявляє, що Уряд здолає інфляцію в Україні. Відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України, Юлія Тимошенко заявила, що Уряд для цього має всі передумови і прораховані кроки. “Країна може бути спокійною - наш Уряд здолає інфляцію, яка нам залишилася у спадок від попередньої урядової команди”, - заявила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр повідомила, що під час сьогоднішнього засідання члени Уряду розглянуть пакет антиінфляційних заходів на 2008 рік, які відпрацьовані Міністерством економіки і Міністерством фінансів та узгоджені з іншими міністерствами, а також погоджені з Президентом України та Національним банком.

“Думаю, що антиінфляційні заходи дозволять нам спокійно, без істерик ... Читать дальше »

Просмотров: 1105 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Шановні захисники України! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, - Днем захисника Вітчизни!

Свою вірність справі та заповітам героїв Великої Вітчизняної, полеглих і живих, ми покликані підтверджувати активною і свідомою участю в будівництві нової України – заможної, процвітаючої, знаної і шанованої у світі. Керуючись при цьому головним уроком війни і Перемоги, що її увінчала: великі цілі і великі здобутки по плечу лише єдиному, згуртованому народові, народові-патріоту.

Від щирого серця поздоровляю всіх, хто відчуває себе захисником України, зі святом!

У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі і своїй Вітчизні.

Хай ваше життя освітлює слава перемог, сила і потужність української зброї, любов і відданість своїй Батьківщині.

З повагою,

Голова
Харківської обласної
державної адм ... Читать дальше »
Просмотров: 1402 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Около полумиллиона жителей Днепропетровска и прилегающих населенных пунктов остались без водоснабжения. Аульский водовод, обеспечивающий их водой, задолжал предприятию «Днепрооблэнерго» свыше 18 миллионов гривен, за что и был отключен от электричества. Энергетики не собираются идти на уступки до погашения задолженности.

Руководство Аульского водовода утверждает, что во всем винит местные водоканалы, закупающие воду для рядовых потребителей, но не обеспечивающие своевременную оплату.

В свою очередь коммунальщики считают, что во всем виноваты именно потребители, которые не полностью рассчитываются за водоснабжение.

Как сообщил в вечернем выпуске новостей телеканала «Интер» главный инженер КП «Днепроводоканал» Анатолий Алексеенков «сборы по платежам в январе составили по населению всего 50%». По его мнению, это вызвано слишком большими очередями за получением выплат по вкладам в сберкассах, в связи с чем население очень не охотно шло оплачивать коммуналь ... Читать дальше »
Просмотров: 1025 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

22 лютого Міністерство з питань житлово-комунального господарства провело розширене засідання колегії з питання «Про підсумки роботи житлово-комунального господарства України у 2007 році та основні завдання на 2008 рік».

Колегія Мінжитлокомунгоспу України зазначає, що протягом 2007 року Міністерством, обласними державними адміністраціями, органами місцевого са¬моврядування, підприємствами та іншими учасниками процесу розвитку житлово-комунальної інфраструктури основна увага приділялась питанням експлуатації житлового фонду та розподілу коштів на його поліпшення та оновлення, але головним стратегічним завданням Міністерства є формування нової житлової політики та здійснення реалістичних кроків щодо розвитку житлово-комунального господарства.

Проведений аналіз напрямків спрямування та ефективності використання державних коштів свідчить про наявність суттєвих недоліків, які необхідно детального опрацювати та усунути їх у поточному та наступних роках, а саме:
- ... Читать дальше »

Просмотров: 1449 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків у всьому світі вже давно стали звичним і безальтернативним інструментом забезпечення достойних умов проживання. Але, незважаючи на те, що створення ОСББ в Україні розпочалося ще у 1995 році, колективним власникам будинків по країні на даний час належить всього 9% житлового фонду серед будинків 5 і вище поверхів.

Причин гальмування процесу створення ОСББ чимало, але головні такі: недосконалість базового Закону «Про Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»; прихований, але сильний спротив влади на місцях, невиконання передбачених законодавством податкових пільг; нав’язування невластивих ОСББ функцій; дискримінаційні стосунки з постачальниками комунальних послуг; недофінансування з бюджетів усіх рівнів; тяганина під час виділення у власність ОСББ земельних ділянок та проведенні першого капітального ремонту за участю колишнього власника будинку; приватизація сторонніми особами приміщень, що належать співвласника ... Читать дальше »

Просмотров: 2558 | Добавил: dez | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024